Hennepolie.nl - Hennepolie en CBD olie producten

Schurende bovenbenen met warm weer / VERZORGING


Het is elke zomer weer dezelfde ellende: uitslag en pijn door schurende dijbenen. Als je een korte broekje, rokje of jurkjes draagt – kortom: blote benen hebt – plakt en schuurt de binnenkant van je bovenbenen tegen elkaar aan. Niet alleen loop je erdoor nogal ongemakkelijk, ook doet het na een klein halfuurtje lopen al pijn. Dan maar lange broeken dragen bij 25+ graden? ...nou dacht het even niet ...aantal tips voor jouw!

Veel genoemde oplossingen tegen schurende bovenbenen zijn: vaseline, bodylotion, babyolie of talkpoeder. Dat kan even werken, maar volgens meerdere vrouwelijke Twitteraars is er maar één ‘hack’ die écht wonderen doet.
*Tromgeroffel* / Het is een deodorantroller! Rol in de ochtend simpelweg de deodorant over de plekken waar je dijbenen elkaar raken, even laten drogen en je zou er de hele dag mee door kunnen. De deo zorgt ervoor dat je benen soepel langs elkaar kunnen bewegen én het verzorgt en verzacht de huid.shorts and dresses mean your thighs rubbing against each other and that's a no no 🤦🏼‍♀️
rub deodorant between your thighs it's a miracle when preventing chafingDat betekent dat je je deo dus wel mee moeten nemen en een paar keer in de toilet het trucje opnieuw uitvoeren. En als je dat teveel gedoe vindt? Trek dan een shapewear broekje, korte legging of fietsbroekje aan. Wel iets warmer, maar geen plakkerige benen meer!


Karmameju CHARCOAL balanceren Konjac Sponge 03 is een super zachte spons, ideaal voor gebruik in verband met de dagelijkse reiniging van de huid. De schimmel is 100% natuurlijk en is gemaakt van ruwe zijde vezels van Amorphophallus konjac wortel. Het heeft een van nature rijk aan vitaminen, mineralen en aminozuren, die samen een zuiverende en stabiliseren van de pH van de huid. De schimmel zorgt voor een zachte peeling, en absorbeert overtollig vet en vuil van het huidoppervlak. Karmameju CHARCOAL balanceren Konjac Sponge 03 is echt goed om te gebruiken in plaats van wattenschijfjes of doekjes.
Voordelen + Toepassing:
-100% natuurlijke konjacsvamp
-Verrijkt met vitaminen, mineralen en aminozuren
-Reinigt en re-balans
-Exfoliëren voorzichtig
-Stimuleert de bloedsomloop
-Absorberen overtollig vet en vuil
-Geschikt voor de vette en onzuivere huid

Voeg de spons gedrenkt in warm water voor 3-5 minuten, zorg ervoor dat deze volledig is doorweekt voor gebruik
-Kom naar uw dagelijkse reiniger op de spons
-Masseer zachtjes het gezicht en lichaam
-Spoel de spons na gebruik grondig en hang het in de bijgevoegde koord
-De spons wordt gesteriliseerd een keer per week met kokend water
fonQ.nl

Populaire posts