Sunflower is de nieuwste pose op vakantiekiekjes die je moet doen / FASHION

Van plan om deze zomer foto’s te delen van je vakantie... Houd gewoon even je hoed vast als iemand een camera bovenhaalt en doe de ‘sunflower’. Want dat is dé houding die celebs tegenwoordig aannemen wanneer zij vakantie foto’s maken:)


Wat heb je nodig? - Een flaphoed !! :)Meer dan een glamoureuze flaphoed heb je niet nodig om een van de poses van het moment te verwezenlijken. Het idee achter de benaming is simpel: je lichaam is de ‘stengel’ van de zonnebloem, de flaphoed die bovenaan het lichaam een cirkel vormt, moet de ‘bloem’ voorstellen...hmmm?
En om het allemaal natuurlijk elegant te maken: sla je hoofd naar achter - lichtjes schuin houden mag - en sluit je ogen terwijl je geniet van een straaltje zon. 
Jawel..de pose is in trek bij veel beroemdheden. Onder meer actrice Vanessa Hudgens heeft er al ervaring mee, net als ex-Pussycat Doll Nicole Scherzinger.
Wil je niet op élke foto een hoed vasthouden? Dan kun je deze zomer ook nog afwisselen met die andere populaire pose: de flamingo, waarbij een beetje evenwicht en een flexibele knie handig meegenomen zijn.


WAAAAAUWIE!! - KORTINGEN DIE JIJ NIET MAG MISSEN! -50%


Thirt met plooien € 79,95 € 39,98 DesigualMickey Mouse Jack € 129,95 € 64,98 Desigual

Populaire posts