Viskantine Aan De Cool / HOTSPOT


Achter het pand van het Rotterdamse restaurant De Machinist in Delfshaven ligt sinds een paar jaar het pop-up restaurant Viskantine Aan De Cool. Er is alleen een terras, dus breng vooral het zonnetje mee als je langs gaat.

Visrestaurant Viskantine Aan De Cool
De viskantine is een idee van chefkok (en eigenaar) Marcel Beijerling van De Machinist, een plek waar je terecht kunt voor eten en drinken, maar ook comedy en jazz.
Pal naast De Machinist vind je sinds een paar jaar zijn nieuwe visrestaurant dat zich alleen in de zomer uitvouwt en waar je je – zo aan het Rotterdamse water – begeeft in Spaanse vakantiesferen. 


Geen menu, maar de catch of the day
En al helemaal niet als ze er lekkere visgerechten serveren. Bij Viskantine Aan De Cool wordt niet met een menukaart gewerkt. Je kunt dus niet van tevoren checken wat je wilt eten, maar geloof ons dat dat goed komt. Bereid je voor op heerlijke gerechten als dopgarnalen met mayonaise, vissoep, gefrituurde ijsvisjes, een hele kabeljauw of de vangst van de dag.
Liever een stukje vlees? No worries, ook dat serveren ze bij het pop-up restaurant voor de liefhebber.
Adres Viskantine Aan De Cool
Je vindt het visrestaurant aan de Willem Buytewechstraat 45 in Rotterdam. Bij goed en droog weer (van mei t/m september) is het geopend vanaf 17:00 uur. Op zondagen kun je al om 12:00 uur aanschuiven voor everything fishy. 
Reserveren is niet mogelijk, maar houd de Facebook-pagina van De Machinist in de gaten om te weten of de viskantine open is of niet.
klikklik! en ga hier naar Pedimarkt.
Zilversokken zijn effectief tegen o.a. zweetvoeten
Sokken tegen voetschimmel, (zwemmers)eczeem en infecties
De steriele en antibacteriële werking van zilver is van oudsher bekend. Zilversokken helpen daardoor effectief tegen voetschimmel en zwemmerseczeem. Bacteriën worden namelijk gedoodt zodat er ook geen onaangename jeuk en luchtjes kunnen ontstaan. Dit voorkomt ook de kans op infecties, zoals bij de diabetische voet erg belangrijk is.

Ook zijn ze vanwege de antibacteriële werking ideaal als u de sokken door (werk-) omstandigheden langere tijd moet dragen. 
Sokken tegen zweetvoeten
De sokken werken ook uitstekend tegen zweetvoeten. Vochtige voeten door zweten zijn een heerlijke broedplaats voor bacteriën. Deze bacteriën zorgen juist ook voor de vervelende geur. Zoals gezegd doodt het zilver in de sokken bacteriën. Hierdoor kunnen zweetluchtjes binnen 1 uur worden verholpen. Gegarandeerd !

Populaire posts