Voor alle mensen die een hekel hebben aan het poetsen van de barbecue! / WIST JE DAT?

Wij gaan massaal weer aan de barbecue…lekker heerlijk ! maar het schoonmaken pffffffffff …..altijd weer een gedoe! Maar wij hebben een geweldige tip voor je !  Heb je geen speciaal schoonmaakmiddel bij de hand? Maak je geen zorgen, met dit stukje groente maak je de barbecue weer blinkend schoon.

Een ui…… Je hoeft hem niet op de barbecue te gooien, want daar was je immers al mee gestopt, maar je gaat de ui gebruiken voor het schoonmaken van de grill. Snijd de ui door de helft en prik hem op een lange barbecuevork, prikker of gewone vork. Vervolgens kan scrub je met de vlakke zijde van de ui over de barbecue. Door het zuur dat uit de ui komt, laat het vuil op je barbecue los!
En wil je hem extra schoon?
Voor het mooiste resultaat laat je de grill goed heet worden van tevoren. Hierdoor is het nog gemakkelijker om met de ui de viezigheid van de grill af te poetsen. Draag hierbij een paar ovenhandschoenen om ervoor te zorgen dat je je handen niet brandt. Zodra het sap uit de ene helft van de ui ‘op’ is, gebruik je de andere helft. Heb je echt last van hardnekkig vuil op de grill van je barbecue? Spuit ‘m dan van tevoren in met citroen of azijn. Deze middeltjes helpen bij het poetsen.

Kennen jullie de Barbecook Junko?
Authentiek barbecueën met hedendaags comfort doe je op de Barbecook Junko. Steek het vuurtje op in de vuurschaal, hang het grillrooster erboven en het echte barbecueën kan beginnen! Met deze complete set kan je direct aan de slag!
-Complete set: driepoot, vuurschaal en grillrooster
-Met katrol voor optimale afstand tot het vuur
-Groot verchroomd grillrooster van ø 60 cm
-Uit te breiden met nog meer optionele accessoires
-Authentiek grillen met echt brandhout
 
€ 199,- / Barbecook Junko


Populaire posts