Waar Sudocrem allemaal wel niet goed voor is / VERZORGING

Haal hier je sudocrem voor € 2,89 / onlinedrogist- sudocrem
Sudocrem is in Nederland de meest gebruikte crème bij luieruitslag voor baby's. Maar ook jouw huid heeft baat bij de verzachtende en beschermende werking wist je dat?

Beschermt, verzacht en ondersteunt
Sudocrem bestaat al meer dan tachtig jaar. In de jaren dertig ontwikkelde een Ierse apotheker een crème die hielp bij luieruitslag. De inmiddels gepatenteerde formule wordt in meer dan veertig landen verkocht. De volgende bestanddelen zorgen voor de beschermende, verzachtende en ondersteunende werking van Sudocrem:
#Benzylalcohol: verzacht de ruwe, schrale huid.
#Benzylbenzoaat: zorgt voor de aanmaak van nieuwe huidcellen en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid.
#Lanoline (hypoallergeen): beschermt de huid, waardoor het minder kwetsbaar is voor invloeden van buitenaf.
#Zinkoxide: verzachtende en beschermende werking.


1. Voor een schrale, geprikkelde huid
Door invloeden van buitenaf kan de huid geprikkeld raken. Denk aan weersomstandigheden zoals wind, zon en regen, maar ook wrijving en een constant contact met water kunnen zorgen voor een ruwe, schrale huid. In sommige beroepen heb je veel te maken met deze prikkelende invloeden. Zoals een kapper die telkens met zijn handen in het water zit en daarbij werkt met bijtende producten. Of een schilder wiens handen vaak in aanraking komen met terpentine. 
Ook onder andere omstandigheden kan je huid extra aandacht gebruiken. Denk aan een schrale neus bij verkoudheid, een gesprongen huid door veel contact met zout zeewater, een droge huid door de verwarming of airco, schrale plekken ontstaan door een continue wrijving bij het sporten zoals fietsen, paardrijden of wandelen. Doordat Sudocrem de aanmaak van nieuwe huidcellen bevordert, wordt het natuurlijk herstel van de geprikkelde huid ondersteund. 

2. (jeugd)puistjes?!
Ook de volwassen huid wordt weleens geteisterd door puistjes doordat de huid (tijdelijk) wat vetter is. Sudocrem bevat zinkoxide en dat heeft een indrogende werking op puistjes. Smeer voor het slapengaan een dun laagje Sudocrem op het gezicht en laat dit een nachtje intrekken. Sudocrem helpt bij het natuurlijk herstel van de huid.

3. Hulp bij huidveroudering
De strijd tegen de rimpels voeren we allemaal. Alle dure anti-aging-crèmes ten spijt, echt helemaal tegenhouden kunnen we ze niet. Naarmate de jaren verstrijken, wordt de huid dunner en minder soepel. De afname van de elasticiteit zorgt ervoor dat er rimpels ontstaan. Eerst vooral rond de ogen en mond, daarna ook op andere plekken van het gezicht en lichaam. De bestanddelen van Sudocrem zorgen ervoor dat de huid wordt beschermd tegen invloeden van buitenaf. Daarnaast helpt de crème bij het natuurlijk herstel van de huid. Door de crème als dun nachtmasker op het gezicht te gebruiken, levert Sudocrem een bijdrage in het gezond houden van de huid.VICHY MINERAL 89

De booster voor elke huidtype en alle leeftijden. Het serum bevat 89% Vichy Thermaal Bronwater bomvol mineralen. Het zorgt voor een sterke huidbarrière en helpt de processen in de huidcellen te ondersteunen. De lichte textuur trekt snel in en plakt niet. Gebruik het als serum voor het aanbrengen van uw dagverzorging zodat, de huid optimaal beschermd en gevoed wordt. Nu ook verkrijgbaar in 30ml, makkelijk om mee te nemen!
€ 14.45 / yourskin/vichy

Populaire posts