5 kledingtips voor de man met een buikje / FASHION


5 kledingtips voor mannen met een buikje. Met deze stijltips voor stevige heren ga je goed en comfortabel gekleed.

Tip 1 :Kleding hoort aangesloten te zitten. 
Niet te wijd en niet te strak. Met niet te strak bedoelen we dat kleding nergens onder spanning mag zitten, vooral niet bij knopen of ritsen. Als de stof van je kleding ergens onder spanning staat creëer je plooien, waardoor je eerder steviger lijkt dan slanker. Je kleding mag ook niet knellen als je je beweegt, check dus altijd even hoe de kleding zit als je gaat zitten of door je knieën gaat.
Tip 2: leg coupenaden uit
Veel kledingstukken bevatten coupenaden om ze strakker te maken qua pasvorm. Zo hebben de meeste overhemden naden op de rug om het shirt getailleerder te maken. Deze coupenaden kun je eenvoudig losmaken. ..en heel makkelijk een ongetailleerd shirt voor jouw.
Tip 3: breek je outfit met kleuren en lagen
Probeer je outfit te ‘breken’ door verschillende kleuren en lagen te dragen. Kies bijvoorbeeld voor een kaki broek als je een donkerblauwe trui draagt. Je ‘breekt’ hierdoor je figuur en voorkomt dat je lichaam er massief uitziet. Een andere mogelijkheid is een vest dat je open over een t-shirt in een andere kleur draagt. Of een overhemd met print onder een jasje. Of een spijkerjack over een sweater.
Tip 4: stretch
Aangesloten maar comfortabel? Dat kan dankzij stretch. Er is dan een kleine hoeveelheid lycra toegevoegd aan de kleding zodat de vezels meebewegen. Vooral bij spijkerbroeken speelt stretch tegenwoordig een grote rol. Het voordeel is dat de broek zich vormt naar je lichaam en dus minder knelt. Hierdoor heb je bijvoorbeeld minder ‘love handles’ en dat je buikje over je broekrand valt. Ook overhemden met stretch zijn een aanrader
Tip 5: double denim
Spijkerstof is ideaal als je wat dikker bent. Spijkerstof is meestal stevig en tekent dus vrijwel niet af. De stevigheid van de stof zorgt er ook voor dat het niet rimpelt. Een spijkerbroek/jeans in blauw en zwart, een spijkerjack (leuk op een casual overhemd) en een goed denim shirt….tja eerlijk is eerlijk denim is altijd de redder!NOG MEER MANNEN DINGEN! 

Nu verkrijgbaar bij NiceBeauty - Mannen


We ontvangen een commissie voor aankopen voldaan via links in dit artikel.
Dankjewel :) NiceBeauty - Mannen

Populaire posts