Avocado moet wassen voor je hem eet / FOOD


Waarschijnlijk sla jij deze stap, net als ongeveer de rest van de wereld, over. Je pakt die perfect gerijpte avocado, snijdt hem door de lengte, je draait hem en hoopt op een perfect groene binnenkant die zacht genoeg is.
De Amerikaanse Voedsel- en Warenautoriteit (FDA) adviseert de avocado eerst goed te wassen. Er zitten namelijk bacteriën op de schil en je riskeert dat deze tijdens het snijden in contact komen met het vruchtvlees. Je snijdt namelijk eerst door de schil en daarna het vruchtvlees. De FDA heeft op bijna 18 procent van de 1.615 avocado's de schadelijke bacterie listeria gevonden. Was je je avocado niet, dan riskeer je een voedselvergiftiging....yep dat is minder!
Voornamelijk zwangere vrouwen moeten opletten, deze bacterie kan leiden tot een miskraam of vroeggeboorte. De kans dat het vruchtvlees besmet raakt is echter slecht 0,24% dus geen paniek. Als je iemand bent die geen risico's wilt nemen, is dit toch handig om te weten.
KLIK! Ga hier naar desigual
We ontvangen een commissie voor aankopen voldaan via links in dit artikel.
Dankjewel :)


Viscose en zijde gaan hand in hand in deze lichtgewicht blouse in romantisch model met gesmokte hals en manchetten. De lokaal geplaatste print van grote bloemen bedekt een van de mouwen en deel van de borst, en laat de rest van de blouse halfdoorschijnend. € 109,95
  • Gerimpelde hoge hals
  • Lokale bloemenprint
  • Romantische gesmokte manchetten en hals
  • Lichtgewicht stof van halfdoorschijnende zijdemix
  • Boho-stijl / Samenstelling materiaal: 82% VISCOSE, 18% ZIJDE


Populaire posts