Steek een rozensteel in een aardappel en binnen no-time heb jij een prachtige bos bloemen. / INTERIOR - EXTERIOR

Met dit trucje heb je binnen no-time een prachtige bos bloemen....
Er zijn van die dingen die we scharen onder ‘te mooi om waar te zijn’. Een rozenstruik dat ontstaat wanneer je een rozensteel in een aardappel steekt, is zo’n voorbeeld daarvan..volgens het filmpje!

Probeer dit trucje en laat het ons ook weten ....

Zo ga je te werk:
Kies een roos uit die je mooi vindt en verwijder alle blaadjes en snijd de roos van de steel af, zorg dat je dit zo’n 3 centimeter van de bloem af doet. Gebruik daarna iets scherps om een gaatje, ter grootte van de breedte van de rozensteel, in de aardappel te prikken. Steek de steel erin en zorg ervoor dat de steel niet wiebelt, maar sterk in de aardappel staat.

Bedek een pot met vijf centimeter potgrond en leg de aardappel hierop. Vul daarna de rest van de pot met potgrond. Snijd de onderkant van je plastic flesje en haal de dop eraf en plaats het flesje voorzichtig over de steel die uit de pot steekt. Houd de potgrond vochtig en schenk hier af en toe wat water bij (niet in het flesje, maar rondom het flesje). Langzaam zullen er bloemen tevoorschijn komen.


Mádara BECOME ORGANIC Deep Moisture Starter Set


Kies voor biologisch met deze starterset! Speciaal om Mádara Organic Skincare eens uit te proberen met de drie best verkochte producten. Deze set bevat allereerst de Purifying Foam: een rijke en zachte foam die de huid diep en mild reinigt en make-up verwijderd. Het tweede product is de Regenerating Night cream. Deze nachtcrème met verjongings-complex zorgt voor stevigheid van je huid en vergroot het vermogen om te herstellen. Het laatste product is de Deep Moisture fluid. Deze gezichtscrème biedt intense hydratatie, terwijl je de huid helpt haar natuurlijke moisture barrière te herstellen. Geschikt voor zowel dames als heren
€ 19,95 Truecos/ Madara

We ontvangen een commissie voor aankopen voldaan via links in dit artikel.
Dankjewel :) 

Populaire posts