De mug heeft de helft van de mensheid gedood / WIST JE DAT?

Onderzoekers suggereren dat muggen bijna de helft van de 108 miljard mensen hebben gedood die ooit in ons 200.000-jarig bestaan ​​of meer hebben geleefd.

Muggen zijn toproofdieren...wist je dat? De dodelijkste jager van mensen op de planeet. We maken ons druk over van alles. Maar ons grootste probleem is de mug. Een zwerm leger van 100 biljoen of meer muggen patrouilleert bijna overal, waarbij jaarlijks ongeveer 700.000 mensen worden gedood. 


De vrouwtjes steken – landt zachtjes op je enkel en steekt je met twee gekartelde onderkaak-snijmessen en zaagt in je huid , terwijl twee andere oprolmechanismen een doorgang openen voor een soort slurfje. Met dit rietje zuigt ze je bloed op, terwijl een naald speeksel pompt in de wond dat een antistollingsmiddel bevat dat voorkomt dat bloed stolt....ja dat zijn muggen!
De vrouwelijke mug heeft jouw bloed nodig om haar eieren te laten groeien. Voel je alsjeblieft niet uitgekozen. Ze bijt iedereen. Als afscheidscadeau laat ze een jeukende bult (een allergische reactie op haar speeksel) achter en mogelijk iets veel ergers: infectie met een van verschillende dodelijke ziekten, waaronder malaria, Zika, West-Nijl-ziekte, knokkelkoorts en gele koorts.
Dagje strand of zwembad gepland? Een fijn strandlaken mag dan zeker niet ontbreken. Het strandlaken heeft een badstof weefsel, waardoor het goed vocht opneemt. Ideaal om jezelf af te drogen na een duik in het zwembad of in zee.
Dit strandlaken heeft een mooie uitstraling door mooie details als franjes aan de korte kanten. Tevens is het voorzien van het geweven Elveden dessin uit de Heritage Collectables lijn. Door het royale formaat (90x180 cm inclusief franjes) is het strandlaken ook prettig om op te liggen.Het strandlaken is gemaakt van 100% katoen.
€ 29,95 Klik hier voor je aankoop
We ontvangen een commissie voor aankopen voldaan via links in dit artikel.Dankjewel :) 

Populaire posts