Een schoonheidsgeheim uit Marokko / VERZORGINGHet is een eeuwenoude, ambachtelijke samenstelling. Vrij van allergenen, oppervlakteactieve stoffen en sulfaten.

Rhassoul is een rode klei uit Marokko die rijk is aan ijzeroxide en sporenelementen zonder oppervlakteactieve stoffen. De klei respecteert de natuurlijke hydratatie van de huid, die zachtjes wordt gereinigd en gescrubd en verleent haar een opmerkelijke fluweelzachte textuur.

Daarom hebben vrouwen uit het Middellandse Zeegebied de klei altijd gebruikt als een masker voor gezicht en lichaam. Rode klei beschermt ook het haar dat wint aan stevigheid, volume, glans en aantrekkelijkheid.

De ijzeroxide in deze klei is staat de teint van je huid sterk te verbeteren, je huid te zuiveren en is een echte oppepper voor de vermoeide huid. Rode klei absorbeert overtollig talg en is ideaal voor een gecombineerde huid. Daarnaast bevat het veel andere mineralen en spoorelementen die je huid voeden en de bloedtoevoer naar je huid verbeteren, waardoor er meer zuurstof en andere voedingsstoffen naar je huid gaan en je huid er jonger en gladder uit zal zien.. Doordat de klei rijk is aan spoorelementen en mineralen die je huid een boost geven voelt je huid zacht en soepel aan na gebruik. Heerlijk als masker op je gezicht en lichaam.

Ingrediënten
• rozenklei (zakje 
Natural Heroes 200 gr)
• rozenwater
• glazen pot
Doe een paar eetlepels klei in een glazen of stenen kommetje en voeg langzaam rozenwater toe en roer (met een houten of plastic lepel, geen metaal) tot er een stevig maar smeerbaar mengsel ontstaat. Als het te dik is voeg je meer rozenwater toe, als het te dun is meer klei.
 Breng het masker aan op je gezicht, laat 10 minuten inwerken en spoel vervolgens af met water. Laat de klei nooit helemaal droog worden, dan droogt het je huid te veel uit! Je kunt het masker natuurlijk ook op de rest van je lichaam aanbrengen. Gebruik simpelweg meer klei en volg verder dezelfde instructies. Geniet daarna van een heerlijk zachte huid! 
Het rode klei-masker met rozenwater is te koop via Natural Heroes Je vind hier meer leuke en DIY pakketten met ingrediënten voor een lekkere zelfgemaakte Spa. En Natural Heroes is ook nog eens 100% Natuurlijk,, Vegan en Dierproefvrij!


We ontvangen een commissie voor aankopen voldaan via links in dit artikel.
Dankjewel :) Natural Heroes

Lees ook!
Geschiedenis van de hamam
Waarom is Bamboe poeder scrub zo goed?

Populaire posts