Heftig weekend met stormachtig weer opkomst / TREND NEWS - HOLLAND

Komend weekend kunnen we onze borst natmaken. Er komt pittig weer aan, zegt Marjon de Hond van Buienradar.
"Stormachtig wordt het", zegt De Hond. "Windkracht acht kunnen we wel verwachten. Dat is nog net geen echte storm, maar het kan wel overlast veroorzaken. Vooral de kustprovincies krijgen er last van."

Herfstachtig
Harde wind dus, en vanaf morgen kunnen we ook al een flinke hoeveelheid water verwachten. "Er komen forse buien aan met onweer en veel regen. Daar krijgt heel Nederland mee te maken." De Hond is duidelijk: "Het wordt echt herfstachtig."
Het komt niet heel vaak voor dat het in de zomer heel hard waait, vertelt Maurice Middendorp van Buienradar. "De bomen staan vol in het blad en vangen dus veel wind. Sta je op de camping: kijk dan even of die boom naast je tent een beetje stevig is. Ook mensen die met een caravan de weg op gaan, moeten goed opletten." 

Zondag wordt volgens Middendorp een mooie zomerdag, maar daarna komen de lagere temperaturen. "Zoek je zomerjas maar op, want het wordt nog maar een graad of 19. In de ochtend is het zelfs maar elf of twaalf graden."RECHTE OVERHEMDJURK MET BORSTZAKKEN

€ 179,95 / Repeatcashmere
We ontvangen een commissie voor aankopen voldaan via links in dit artikelDankjewel :) 

Populaire posts