Hoe kies jij je bril uit? / FASHION


De keuze is enorm qua zonnebrillen; ze zijn er in elk model, elke kleur en met alle soorten gekleurd glas. De nieuwste trend: lichtgekleurde glazen zodat de ogen nog goed zichtbaar zijn. Om het perfecte montuur te vinden, is het van belang om eerst naar de vorm van je gezicht te kijken

DRIEHOEKIG
Een driehoekig gezicht heeft brede jukbeenderen en een spitse kaaklijn. Brede en ronde brillen in futuristische stijl zijn hiervoor het meest geschikt.
OVAAL
Een ovaal gezicht is vrij lang, met een ronde kaak- en haarlijn. Met zo'n vorm heb je mazzel, want vrijwel alle brillen passen erbij; kleine brillen, uitgesproken modellen en alles wat daar tussenin zit. Wees niet bang voor een beetje glitter en glamour!
HARTVORMIG
Het gezicht is breed bij het voorhoofd en smal toelopend naar de kaak toe. Hierbij zijn vooral brede en hoekige monturen erg geschikt, vooral in een kleurtje.
ROND
Een rond gezicht heeft een ronde kaaklijn en een rond voorhoofd. Brillen die zo recht mogelijk lopen en hoekige lijnen hebben, zijn goed, evenals de cateye-zonnebril.
VIERKANT
Bij een vierkante gezichtsvorm passen vooral ovale of brede monturen; neem daarbij een flinke maat

OWJA EN NOG...
Kijk niet alleen naar hoe goed de zonnebril staat, maar vooral naar of-ie goed beschermt tegen de zon.
Ook bij lichte bewolking hebben je ogen bescherming nodig, dus zet ’m op. 
Laat kinderen zo vroeg mogelijk wennen aan een zonnebril als ze buiten zijn.

Mádara BECOME ORGANIC Deep Moisture Starter SetKies voor biologisch met deze starterset! Speciaal om Mádara Organic Skincare eens uit te proberen met de drie best verkochte producten. Deze set bevat allereerst de Purifying Foam: een rijke en zachte foam die de huid diep en mild reinigt en make-up verwijderd. Het tweede product is de Regenerating Night cream. Deze nachtcrème met verjongings-complex zorgt voor stevigheid van je huid en vergroot het vermogen om te herstellen. Het laatste product is de Deep Moisture fluid. Deze gezichtscrème biedt intense hydratatie, terwijl je de huid helpt haar natuurlijke moisture barrière te herstellen. Geschikt voor zowel dames als heren
€ 19,95 Truecos/ Madara

We ontvangen een commissie voor aankopen voldaan via links in dit artikel.
Dankjewel :) 

Populaire posts