Honden doen dus vaak (expres) zielig kijken..blijkt uit onderzoek / ONDERZOEK - WETENSCHAP

Dat je hond jou zielig aankijkt ....is dus echt zielig kijken !
Het blijkt namelijk uit nieuw onderzoek dat honden een unieke oogspier hebben waarmee ze zielig kunnen kijken.

De onderzoekers denken dat honden het zielige gezicht trekken, omdat het lijkt op de verdrietige uitdrukking van mensen. Dit kan weer een verzorgende reactie oproepen van de mens, waardoor contact ontstaat. Volgens de onderzoekers hebben honden de spier dan ook ontwikkeld om beter contact te kunnen maken met mensen.

Het lijkt erop dat honden doorhebben dat wij mensen zwakte hebben voor zielig kijken vinden. Dat concludeerden Amerikaanse en Britse onderzoekers. Wel slim he? van die beestjes. Volgens de onderzoekers bewijst dit dan ook de unieke band tussen mens en hond. 


Ben jij op zoek naar planten?plantenwinkel.nl  is jouw online planten winkel waar je iedere soort plant voor het uitkiezen hebt. Bestel snel en eenvoudig iedere soort plant die voldoet aan al je wensen. Alle planten van plantenwinkel.nl zijn kerngezond en van een zeer hoogwaardige kwaliteit. Met een zeer gemotiveerd team van werknemers zorgt Plantenwinkel.nl er iedere dag weer voor dat jouw bestelde planten met veel liefde verpakt en netjes bij jou thuis afgeleverd worden. Maak van je tuin, balkon, huiskamer of kantoor een groen paradijs met de planten van plantenwinkel.nl


Populaire posts