In Zwitserland is het verboden om maar 1 cavia te hebben je moet er twee hebben! / WIST JE DAT - DIEREN

Cavia’s zijn namelijk supersociale dieren. Omdat ze het liefst in kuddes leven, is het in Zwitserland zelfs verboden om slechts 1 cavia te bezitten....wist je dat?

Ja, het staat echt in de Zwitserse wet. Je moet minstens 2 cavia’s hebben, eentje mag niet. En  wat doe je als je 2 cavia’s hebt en eentje overlijdt?
Moet je dan weer een nieuwe cavia kopen? En wat doe je dan als er weer eentje doodgaat? Zit je dan voor altijd vast aan het hebben van een cavia?

Yep daar hebben de Zwitsers wat op gevonden. Als een cavia sterft, kun je namelijk een extra cavia huren, totdat je achtergebleven cavia ook overlijdt.

Gelukkig is er niet alleen aandacht voor cavia’s, ook aan andere dieren wordt gedacht in Zwitserland. Zo mag je een kreeft niet levend koken. Een kat moet altijd in contact kunnen komen met andere katten óf de kat moet andere katten kunnen zien door het raam. En hondeneigenaren moeten een speciale training volgen.

Mádara BECOME ORGANIC Deep Moisture Starter SetKies voor biologisch met deze starterset! Speciaal om Mádara Organic Skincare eens uit te proberen met de drie best verkochte producten. Deze set bevat allereerst de Purifying Foam: een rijke en zachte foam die de huid diep en mild reinigt en make-up verwijderd. Het tweede product is de Regenerating Night cream. Deze nachtcrème met verjongings-complex zorgt voor stevigheid van je huid en vergroot het vermogen om te herstellen. Het laatste product is de Deep Moisture fluid. Deze gezichtscrème biedt intense hydratatie, terwijl je de huid helpt haar natuurlijke moisture barrière te herstellen. Geschikt voor zowel dames als heren
€ 19,95 Truecos/ Madara

We ontvangen een commissie voor aankopen voldaan via links in dit artikel.
Dankjewel :) 

Populaire posts