Hennepolie.nl - Hennepolie en CBD olie producten

Je handdoeken opvouwen is in ieder geval géén goed idee…/ INTERIOR - EXTERIOR


Handdoeken houd je het liefst zo zacht mogelijk. Maar hoe vaker je ze wast, hoe ‘harder’ ze worden en hoe minder water ze absorberen. Gelukkig kun je dat voorkomen met deze handige tips. Je handdoeken opvouwen is in ieder geval géén goed idee…maar wat dan wel?

Rollen
Om te voorkomen dat je handdoeken ‘hard’ worden, is het belangrijk dat ze kunnen ‘luchten’. Advies daarom ook je handdoeken voortaan losjes op te rollen in plaats van op te vouwen en op een stapel te leggen.

Kies voor dikke handdoeken
Dikke handdoeken absorberen namelijk het vocht beter dan dunne exemplaren. Ook zijn dikke handdoeken beter bestand tegen hoge temperaturen en kun je ze vaker wassen voordat ze zijn versleten.

Geen wasverzachter
Wasverzachter maakt je handdoeken weliswaar zachter, maar ook minder absorberend. Hierdoor is het moeilijker om jezelf af te drogen. Daarnaast blijven er door het gebruik van wasverzachter ook vaak zeepresten in je handdoeken achter...voortaan wat minder wasverzachter gebruiken. Owja ook goed om te weten...giet voor het wassen een scheut azijn in het bakje van de wasverzachter. Azijn ontkalkt, ontvet en lost zeepresten op.

Wasdroger
Handdoeken worden heerlijk zacht als je ze in de droger doet. Kies echter niet voor het heetste programma, daardoor beschadigen de katoenvezels van de handdoek. Haal de handdoeken na afloop van het programma meteen uit de droger voor het zachtste 
resultaat.

DEALS DIE JIJ NIET MAG MISSEN!

8-pack: ontvang niet één, maar 8 handdoeken!  VOOR € 39,95

Handdoeken en heb je altijd nodig, nu grijp je nooit meer mis! Je hebt jarenlang plezier van deze heerlijke handdoeken. 
Deze handdoeken zijn gemaakt voor ultiem comfort; ze zijn namelijk gemaakt van 100% katoen en hebben een kwaliteit van 650 gr/m². Deze kwaliteit vindt je ook in badkamers in hotels. Dit zorgt ervoor dat de handdoeken lekker dik zijn, super zacht en extreem vochtabsorberend. 
Presence:Presence is daadwerkelijk een prachtig merk. Het merk produceert hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs. Zo kan iedereen, met een grote of kleine portemonnee, heerlijk genieten van zacht en sterk badgoed. Daarnaast is Presence exclusief bij Dekbed-Discounter te vinden! 
We ontvangen een commissie voor aankopen voldaan via links in dit artikel.

fonQ.nl

Populaire posts