Luchtzuiverende kamerplanten voor in huis / INTERIOR - EXTERIOR

Breng groen in een huis met een stralende kamerplant. Je hebt kamerplanten in allerlei verschillende soorten en maten, zodat er altijd een plant is die past bij je interieur. 

Een groene muurkleur brengt rust en evenwicht in huis. Door de groene kleur word je gestimuleerd tot beweging en met planten in huis heb je extra zuurstof en minder stress. Met andere woorden, een plant is super goed voor je gezondheid én het geeft optimaal sfeer in huis!

Top 12 luchtzuiverende stralende kamerplanten
Ken je hem al? De luchtzuiverende plant? Wie wil dat nou niet, een plant die naast het zorgen voor sfeer ook nog eens de lucht helemaal zuivert! Het is bewezen dat deze planten daadwerkelijk zorgen voor een schonere lucht in huis. Hoe? De kamerplant zet CO2 om in zuurstof en de plant brengt vervolgens waterdamp in de lucht. Bovendien voorkomt de plant klachten zoals droge ogen, hoofdpijn, luchtwegproblemen, duizeligheid en concentratieproblemen. Hieronder vind je de top 12 luchtzuiverende kamerplanten.

#GrasLelie
#AloeVera
#Lepelplant
#Calathea
#Palm
#Drakenbloedboom
#Rubberplant
#Klimop
#Ficus
#Varen
#Vrouwentongen
#DwergdadelplamBen jij op zoek naar planten?plantenwinkel.nl  is jouw online planten winkel waar je iedere soort plant voor het uitkiezen hebt. Bestel snel en eenvoudig iedere soort plant die voldoet aan al je wensen. Alle planten van plantenwinkel.nl zijn kerngezond en van een zeer hoogwaardige kwaliteit. Met een zeer gemotiveerd team van werknemers zorgt Plantenwinkel.nl er iedere dag weer voor dat jouw bestelde planten met veel liefde verpakt en netjes bij jou thuis afgeleverd worden. Maak van je tuin, balkon, huiskamer of kantoor een groen paradijs met de planten van plantenwinkel.nl
Populaire posts