Ook jouw garderobe kan wel een opfrisbeurt gebruiken? INTERIOR - EXTERIOR


Een uitpuilende garderobe staat nog altijd niet garant voor een succesoutfit. Soms zie je door de bomen het bos niet meer en soms kan je kledingkast ook best wel een opfrisbeurt gebruiken. Is dat voor jou het geval? Hoe doe je dat? zo doe je dat!

#1: Doe de was
Het klinkt zo logisch om de was te doen, maar waarschijnlijk heb jij net als veel andere mensen dé stoel op je slaapkamer staan. Oftewel: een meubelstuk waarop kledingstukken terechtkomen die nog niet in de wasmand belanden omdat ze niet vies, maar ook niet superfris meer zijn. Vaak resulteert dit erin dat je het niet meer draagt, maar dat het er wel lang blijft liggen. Was deze kleding en berg het weer op. Was ook de kledingstukken die je al heel lang niet meer hebt gedragen, maar wel wilt houden. Zo ruiken de kledingstukken niet muf als je ze toch wilt dragen.

#2: Tja.....impulsaankopen
Heb je weleens iets gekocht omdat het zo goedkoop was en niet eens omdat je het echt nodig had? Welkom bij de club. Tig mensen maken zich hier schuldig aan, maar dragen het kledingstuk vervolgens niet. Heb jij wat van dit soort kledingstukken in de kast hangen? Doneer ze dan aan het Leger des Heils als je ze toch niet gaat dragen.

#3: Denk na over hoe je het opbergt
Als het zomer is, heb je weinig baat bij winterkleding die bovenop de kledingstapel ligt. Heb je lades waar je niet zowaar in graait? Bewaar daar dan seizoenskleding. Hang ook blousejes op, zodat ze niet zo snel kreuken. Katoen kun je prima opvouwen en in stapeltjes opbergen...minder rommelig

Niets wordt sneller een rommel dan een kledingkast. Op de een of andere manier, hoe hard je je best ook doet om het netjes te houden, lijkt het net alsof er een bom ontploft is. En ja daar hebben we allemaal last van. Wil je ervan af? ...aantal tips voor jouw1
#.Koop dezelfde kledinghangers. 
De meeste van ons hebben verschillende kledinghangers in de kast hangen, omdat je ze gratis hebt gehad tijdens het shoppen. Maar deze hangers zorgen voor een chaotische uitstraling. Door dezelfde soort hangers te gebruiken, creëer je een rustige en opgeruimde sfeer. Zo lijkt het als een stuk opgeruimder in de kast. Dit betekent niet dat je gelijk alle andere hangers weg moet gooien, want broekhangers blijven erg handig voor broeken en rokjes.
# Koop broekhangers waar je meerdere kledingstukken aan op kunt hangen.
Tegenwoordig hebt je bij verschillende woonwinkels, broekhangers waar je meerdere kledingstukken aan op kunt hangen. Zo kun je bijvoorbeeld meerdere broeken, maar ook maxirokken en sjaals, aan één hanger kwijt. Ideaal als je een kleine kast hebt, omdat je ruimte overhoudt.


MOOI HE ?!

KLEDINGKAST RIVIERA

Van € 1274,-  Nu € 978,-Kledingkast Riviera is een fijne toevoeging aan je slaapkamer. Deze ruime kledingkast in landelijke stijl heeft vijf draaideuren en beschikt over meerdere legplanken. Aan opbergruimte geen gebrek dus, plaats genoeg voor je kleding en linnengoed. Tip: combineer kledingkast Riviera met nachtkastje Riviera, zo ademt je slaapkamer dezelfde romantisch landelijke sfeer. 

We ontvangen een commissie voor aankopen voldaan via links in dit artikel.
Dankjewel :) GoossensMeubelen

Populaire posts