Ook veel vliegen in en rondom je huis? Zo kom je er vanaf / INTERIOR - EXTERIOR

In de zomer is het wel zo lekker om de deur open te zetten om het huis wat door te laten tochten. Maar het gevolg is wat minder: het huis zit vol vliegen. Hoe kom je daar vanaf?

Dit kun je voorkomen met deze natuurlijke methoden om van de vliegen af te komen,zonder een vliegenmepper te gebruiken..

Vuilnis
Voorkomen is in dit geval beter dan genezen. Om te zorgen dat je zo weinig mogelijk overlast hebt van vliegen in huis is het ten eerste belangrijk dat vliegen zo min mogelijk toegang hebben tot voedsel en water, vooral in de keuken. Zorg daarom dat je overgebleven eten zo snel mogelijk weggooit in een vuilnisbak met deksel en gemorst water zo snel mogelijk weghaalt. Het is ook belangrijk dat de container buiten goed afgesloten is en niet dichtbij ramen en deuren staat. 

Hordeur
Als het ’s avonds donker is, kun je in de slaapkamer de gordijnen beter dichthouden zodat vliegen niet binnen kunnen en willen komen. Veel dode vliegen rondom het huis? Ruim deze ook meteen op, want hier komen weer andere ongedierte op af...of een hordeur plaatsen.

Nog meer oplossingen
Verdeel bijvoorbeeld een aantal druppels eucalyptus olie over een doek en hang deze naast ramen en deuren. Ook kan het helpen om mint, of sinaasappelschillen op de vensterbank te leggen.


Kijk snel op Leenbakker en profiteer van alle kortingen !
We ontvangen een commissie voor aankopen voldaan via links in dit artikel. Dankjewel :)

Populaire posts