Plaats een schaaltje rijst in je kledingkast en kijk wat er gebeurt / WIST JE DAT?


Door een kommetje met rijst in je kledingkast te zetten, kan de rijst het vocht in je kledingkast absorberen!...WIST JE DAT?  Het kan namelijk dat je huis wat vochtig is, of dat je in een  je kleding ietwat vochtig hebt opgeborgen in je kledingkast. In dit geval kan rijst ervoor zorgen dat je kleding niet muf gaat ruiken doordat de rijst het vocht opneemt

Luchtverfrisser
Rijst absorbeert vocht uit een ruimte en daarmee is het ook geschikt als luchtverfrisser. Voeg een paar druppels van een heerlijke olie toe aan de rijst en je kledingkast zal ook nog eens heerlijk gaan ruiken. Je hoeft dus niet meer van die dure zakjes te kopen, waarvan de lucht ook zo vervlogen is. Op deze manier maak je zelf een heerlijke luchtverfrisser. 

Hoe doen we dat? 
Het enige wat je nodig hebt voor de luchtverfrisser is een kommetje met witte rijst (een andere rijst kan ook, maar witte werkt het beste) en je favoriete essentiële olie. Ook heb je een stukje stof nodig en een elastiekje. Meng de rijst met 15 tot 20 druppels van de olie in het kommetje. Gebruik daarna het lapje stof om de bovenkant van de kom af te dekken en zorg ervoor dat dit op zijn plek blijft door een elastiekje om de kom te doen.
Plaats het kommetje ergens waar het niet te veel in de weg staat en waar je huisdieren of kinderen er niet zomaar bij komen. Je kunt het kommetje een paar maanden in je kast lasten staan, na een aantal maanden wordt het tijd om een nieuw kommetje met verse rijst en druppeltjes olie neer te zetten. Als je zilvervliesrijst hebt gebruikt, moet je dit proces waarschijnlijk eerder herhalen. Dit komt omdat zilvervliesrijst sneller bederft dan witte rijst. Theebeker met zeef 💜

Adviesprijs


Altijd je favoriete warme drank bij de hand. Op het werk, in de auto, tijdens het sporten,...
#30 dagen niet tevreden geld terug garantie
#Ben je veel op weg met de auto of trein? #Wil je onderweg of op je werk genieten van je favoriete warme of koude drankje? #Dan is onze prachtige thermosbeker met thee infuser een must-have. Houd hem goed vast, want iedereen gaat jaloers zijn als je je nieuwe met echt bamboe hout afgewerkte drinkfles bovenhaalt.

De belangrijkste voordelen
#De thermosbeker is gemaakt dubbelwandig RVS waardoor je dranken extra lang warm blijven (min 8u). Ofwel ijskoud (min 10u).
#Geen gedoe meer met een kruidenbal. Vanaf nu zet je jouw verse thee rechtstreeks in de thermos met de handige uitneembare theefilter.
#Prachtige afwerking met echt bamboe hout
Vacuümisolatie, de beker lekt niet door de rubberen afsluitring in deksel

We ontvangen een commissie voor aankopen voldaan via links in dit artikel
Dankjewel :) 

Populaire posts