Zo doe je je eigen natuurlijke maskers om je huid jonger te maken / VERZORGING

De een omarmt zijn of haar rimpels, terwijl een ander ze liever niet heeft. Wil jij je gelaat graag een wat jongere uitstraling geven? Wellicht heb je dan wat aan de onderstaande trucjes.

Kraaienpootjes
Wil je je kraaienpootjes graag wat verminderen? Probeer dit dan eens met eiwitten. Scheid het eiwit van het eierdooier en dip een watje in het eiwit. Dep het watje op de plekken waar je kraaienpootjes hebt. Laat het eiwit zo’n 15 minuten intrekken en spoel daarna af met lauwwarm water.  Het eiwit, albumine, in het ei zorgt ervoor dat het de huid wat strakker wordt getrokken. 
Voorhoofdrimpels
Mix 1 eetlepel honing met 1 eetlepel volle yoghurt. Breng het masker aan op je voorhoofd en laat 15 minuten intrekken. Spoel af met lauwwarm water. Honing werkt bevochtigend en het zuur uit de yoghurt versnelt de productie van collageen. Collageen zorgt ervoor dat de huid elastisch en stevig blijft.
Lachrimpels rond je mond
Prak zo’n 100 gram aardbeien in een kommetje en scrub de puree over je huid. Laat even intrekken en spoel af. De kleine zaadjes in de aardbeien zorgen ervoor dat de dode huidcellen op een milde wijze worden verwijderd en het ellaginezuur in aardbeien beschermt de elastische vezels in de huid, waardoor het rimpels kan tegengaan.Rijke, fluweelachtige crème verwent de huid met intensieve voeding voor de essentiële schoonheidsslaap. Versterkt met AHAVA's Osmoter TM corrigeert de crème ongelijkmatige toning van de huid en behandelt fijne lijntjes.€48,-Vitamins - AHAVA

Ultra-verfrissende peel-off masker die helpt bij het verminderen van een vale huid en tekenen van vermoeidheid + Vermindert fijne lijntjes, verzacht en #verfijnt de huidtextuur
#Verwijdert comedonen en reinigt de porien
#Voorkomt vroegtijdige huidveroudering.
#Geschikt voor alle huidtypen €39,-Vitamins - AHAVA

We ontvangen een commissie voor aankopen voldaan via links in dit artikel.
Dankjewel :) Vitamins - AHAVA

Populaire posts