Alledaagse voorwerpen gebruiken we onbewust verkeerd / WIST JE DAT? - INTERIOR- EXTERIOR


De kans is groot dat je bepaalde voorwerpen al jaren op dezelfde manier gebruikt, omdat het routine is geworden of je denkt dat het zo hoort..nou dus het hoort juist niet zo!...OEPS!!!

Steelpan - In het handvat van je steelpannetjes zit een gat. Waarschijnlijk gebruik je het om je pan aan op te hangen, of misschien gebruik je het helemaal niet. Toch heeft het een functie, het is namelijk bedoeld om tijdens het koken je houten pollepel in te plaatsen. Zo heb je je lepel altijd bij de hand...wist je dat? 

Spaghettilepel -Het is je vast weleens opgevallen dat er een gat in je spaghettilepel zit. Maar waarom? Het gat is namelijk bedoeld om precies één portie spaghetti af te meten. Superhandig!

Strijkijzer -De kans is groot dat jij je strijkijzer met het water er nog in terugzet in de kast. Maar je kunt het waterreservoir voortaan maar beter eerst legen, want het water kan voor damp zorgen en dat veroorzaakt schimmel. 

Pindakaas - Waarschijnlijk bewaar jij je pot pindakaas rechtop, toch? Hier gaat het echter mis. Pindakaas kun je namelijk veel beter op z’n kop bewaren. De oliën die in het smeuïge goedje zitten, komen na een tijdje naar de oppervlakte, waardoor een laagje olie op de pindakaas drijft wanneer je het deksel van de pot af schroeft. Jakkie! Wanneer je de pot ondersteboven bewaart, zit dit laagje vanzelfsprekend op de bodem en belandt het olielaagje niet per ongeluk op je boterham.

Owja ...Gebruik een ontnieter om ringetjes wijd te maken Als je dit eerder had geweten, had het je zeker ook veel nagels bespaard. 

SILVERCREST® Universele stofzuigerset

Geschikt voor alle gangbare stofzuigers
Keuze uit 3 verschillende varianten € 14,99 ( alleen online bij Lidl).
We ontvangen een commissie voor aankopen voldaan via links in dit artikel.
Dankjewel :) 

Huisdierenset:
Voor het verwijderen van dierenharen
Incl. 1 universele adapter (geschikt voor alle gangbare stofzuigers), 1 flexi-voegenborstel voor de reiniging van moeilijk toegankelijke plekken, 1 turboborstel voor het verwijderen van dierenharen uit vloerbedekkingen met een korte pool en gladde oppervlakken, 1 dierenhaarborstel voor het verwijderen van dierenharen uit stofferingen en 1 afneembare borstel
Autoset:
Voor de reiniging van auto‘s
Incl. 1 universele adapter (geschikt voor alle gangbare stofzuigers), 1 flexi-voegenborstel voor de reiniging van moeilijk toegankelijke plekken, 1 mini-turboborstel voor het opzuigen van dierenharen en vezels van autozittingen, 1 extra harde borstel voor het verwijderen van hardnekkige en opgedroogde verontreinigingen en 1 afneembare borstel
Anti-allergieënset:
Voor de reiniging van matrassen en kussens
Incl. 1 universele adapter (geschikt voor alle gangbare stofzuigers), 1 flexi-voegenborstel voor de reiniging van moeilijk toegankelijke plekken, 1 zachte borstel voor de reiniging van gladde oppervlakken en meubelen, 1 matras-mondstuk voor de reiniging van matrassen, stofferingen en gordijnen en 1 afneembare borstel


Populaire posts