Brandweerrode boerderij in de bossen van Portugal / INTERIOR - EXTERIOR

Een huis dat van buiten van grond tot nok helemaal rood is, is wel even een ander verhaal. Deze boerderij in Portugal is dat het geval. En van binnen ziet het er toch net even anders uit dan je van de buitenkant verwacht.

Een brandweerrode boerderij in de bossen van Portugal. Van buiten is het al een bijzonder gezicht, maar verrassend genoeg ziet het er van binnen een stuk rustiger uit dan je in eerste instantie van buiten verwacht.


Door de bomen kun je het huis al zien...te geweldig dit!
De knalrode kleur van de Portugese boerderij is niet geheel toevallig gekozen. Architect Rebelo de Andrade wilde het huis simpelweg lekker laten opvallen op het terrein van 500 hectare. Omdat er door het monotone karakter -de boerderij staat midden in een gigantisch bos- van het landschap is er totaal geen enkel herkenningspunt te vinden. Maar doordat het huis nu zo’n lekker opvallend kleurtje heeft, kan de visite het huis tenminste een stuk makkelijker vinden tussen het vele groen van de bomen. Zodra je tussen al het groen een rode stip ziet, weet je dat je je bestemming hebt bereikt.
En aangezien het uiterlijk van de woning knalrood is, verwacht je misschien van binnen ook een kleurenspektakel te aanschouwen. Maar niets is minder waar. Het interieur heeft juist lichte en warme aardetinten.


Shop hier /Ulla Popken
We ontvangen een commissie voor aankopen voldaan via links in dit artikel. 
Dankjewel :)

Populaire posts