Fouten die je maakt tijdens het wassen van je haar / VERZORGING

WE LOVE VINTAGE

Het wassen van je haar is waarschijnlijk zo’n typische vaste routine waar je niet meer echt bij nadenkt. Maar doe je het eigenlijk wel op de juiste manier? 

Fout 1. Je wast het te vaak 
Maak niet de fout om je haar dagelijks te wassen. “Hoe vaak je het moet wassen verschilt per haartype, maar een behandeling met shampoo en conditioner is echt niet vaker dan twee keer per week nodig. Heb je droog en breekbaar haar, dan moet je het eigenlijk nog minder vaak doen.”

Fout 2. Je mixt producten en merken
Als je een shampoo van het ene merk gebruikt en een conditioner van het andere, kan het zijn dat je te veel of te weinig van bepaalde ingrediënten gebruikt. Hierdoor kan het eindresultaat tegenvallen. De conditioner vult het resultaat van de shampoo van hetzelfde merk namelijk aan.

Fout 3. Je gebruikt te veel shampoo
Begin gewoon met een klein beetje en voeg eventueel tijdens het wassen meer toe. Te veel shampoo maakt je haar namelijk niet schoner: het maakt reinigen juist alleen maar moeilijker. 

Fout 4. Je maakt je hoofdhuid niet goed schoon
Veel mensen brengen een flinke dot shampoo op het midden van hun hoofdhuid, wrijven dit een beetje in en spoelen het uit. Maar je kunt beter de shampoo flink inmasseren met je vingertoppen. Doe dit van je haarwortels tot je haarpunten. 

Owja ook je hoofdhuid goed masseren he?!

Lees ook! 10 tips om beschadigd haar weer te herstellen


HairGro Active Kuurshampoo

Was je haar met de HairGro Active Kuurshampoo en laat de shampoo drie tot vier minuten intrekken. Spoel de shampoo daarna goed uit. Aanbevolen wordt je haar twee tot drie keer per week met de Active Kuur Shampoo van HairGro te wassen. De inhoud van een fles Hairgo is afhankelijk van de lengte van het haar goed voor vier tot zes weken. HairGro: Dé extra sterke kuur tegen haaruitval

Hairgro: Dé natuurlijke kuur tegen haaruitval

Op dunner wordend haar en kale plekken als gevolg van overmatig haarverlies zit geen mens te wachten. Met de speciale haarsupplementen van Hairgro kan haargroei echter worden bevorderd en haaruitval worden voorkomen.
HairGro® biedt voor zowel mannen als vrouwen met haargroei problemen dé oplossing. HairGro Active Capsules is de eerste klinisch onderzochte en wetenschappelijk bewezen inwendige kuur die haaruitval voorkomt, de haarwortels voedt, en nieuwe haargroei stimuleert. Om haaruitval te voorkomen is een gezonde haarwortel namelijk essentieel. HairGro Capsules bevatten het wetenschappelijk ontwikkelde Fenegriek extract. Dit extract vergroot de bloedcirculatie van de hoofdhuid waardoor de voeding van de haarwortels verbetert. Daarnaast zijn er speciale vitaminen en aminozuren aan Hairgro toegevoegd, die van belang zijn voor nieuwe haargroei en gezonder en dikker haar. De gepatenteerde HairGro Active Capsules hebben een volledig natuurlijke samenstelling.

Shop hier /Haarcentrum.nl
We ontvangen een commissie voor aankopen voldaan via links in dit artikel.
Dankjewel :)

Populaire posts