Haal de herfst in huis / INTERIOR - EXTERIOR

Tijd voor kaarslichten, dekentjes en extra gezelligheid in huis, voor als je thuiskomt uit de kou.... Heerlijk toch het is weer herfst! Met deze vier tips voelt je huis in de komende maanden als een warme, zachte trui.💙


#Seizoen schoonmaak
Er zijn maar weinig dingen die beter aanvoelen dan een opgeruimd en schoongemaakt huis - en dat geldt echt niet alleen voor de lente maar echt bij alle 4 seizoenen. Ga vooral langs de plekken die je normaal overslaat, zoals onder de meubels en achter de kasten. Je kunt zelfs je kasten eens langsgaan en alles weggooien wat je niet meer gebruikt....kijk opgeruimd staat netjes!
#Decoreer met warme kleuren
Bordeauxrood of andere herfstige tinten als donkergroen of okergeel kunnen je woon- en slaapkamer al een gezellige en sfeervolle uitstraling geven en maakt je huis knusser. Omdat je misschien wel meer dan gemiddeld tijd zal doorbrengen op de bank, kunnen wat extra kussens en dekentjes in warme stoffen als wol of velvet precies passen!
#Gebruik gezellig geurkaarsen
Kaarsen staan natuurlijk altijd heel gezellig, maar geurkaarsen geven je huis pas echt een herfstboost. Er zijn allerlei verschillende geurkaarsen te vinden. Voor de herfst kun je lekkere warmen geuren kiezen, zoals kaneel of pompoen. En wist je dat er kaarsen bestaan die het geluid nabootsen/knisperend alsof je een open haard hebt! De lont van deze kaarsen is van hout, waardoor het lekker knispert als je ze aansteekt en daarnaast verspreiden ze ook nog eens een heerlijke geur.
Owja en ook nog verlichting,want dat is ontzettend belangrijk voor de sfeer van je woning. Advies dan ook een mooie sfeerverlichting of velvet lampenkappen om de herfstlook af te maken. Bijvoorbeeld een dimverlichting is ook mogelijk in jouw huis, dan heb je zelf de controle over de sterkte van je verlichting. Dus absoluut geen hard, fel licht want die geven geen knus gevoel.


MAX BENJAMIN Max Benjamin met trots Iers, maar met Belgische roots. Orla van der Bergh leerde het ambacht van het kaarsen maken in Amerika. Bij terugkeer naar Ierland zat het kaarsen maken in het bloed. Hierdoor is ze het bedrijf Max Benjamin gestart, vernoemd naar haar twee zoontjes. In 1990 is het avontuur begonnen met het maken van hoogkwalitatieve geurkaarsen. Door de jaren heen en door de komst van de broers Mark en David in het bedrijf, is het bedrijf en assortiment uitgegroeid naar een hoog aanziend merk in de gehele UK, Europa en Japan. Het assortiment bestaat nu uit, luxe geurkaarsen, geur diffusers en een hand- en lichaamsverzorgingslijn. Het creëren van een Max Benjamin geur is een kunst in het mengen van de beste selectie van oliën. Deze aroma's hebben allemaal holistische eigenschappen ontworpen om te ontstressen, ontspannen en kalmeren van je geest. Kies je eigen favoriete aroma uit een collectie van bloemen, fruit, kruiden, citrus, hout en kruid om zo verschillende sferen te creëren in je huis...haal snel jouw Max Benjamin in huis ...je zult absoluut geen spijt van hebben vooral niet!!!

Alle geurlijnen van Max Benjamin is verkrijgbaar bij fonq- Max Benjamin
We ontvangen een commissie voor aankopen voldaan via links in dit artikel. 
Dankjewel :)Populaire posts