Het is nu de tijd voor een gezichtsmasker.. / VERZORGING

Let op de koude maanden, want de invloed van guur weer kan je huid anders aan laten voelen en mogelijk heeft je huid ook behoefte aan iets anders dan normaal. 

De huid kan bijvoorbeeld door de relatief droge lucht binnen (CV is veroorzaker), droger aanvoelen. Maar door toedoen van de temperatuur buiten kan je huid ook vochtarmer worden. Allemaal invloeden waar je misschien niet direct bij stil staat, maar wel degelijk van invloed kunnen zijn en dus kan een masker in de koude maanden anders zijn dan de rest van het jaar. Los van wat een masker voor je huid kan doen, is zo’n rustmomentje heerlijk. Geniet er extra van, wekelijks zo’n moment is goed voor lichaam en geest!

#Optimaliteit realiseer je door een rustmoment voor lichaam en geest te nemen, alsmede een temperatuur/luchtvochtigheid dat de poriën open gaan staan. Eerst even de huid goed reinigen en daarna het masker aanbrengen en het rustmoment kiezen. Een rustig moment voor de meeste mensen is als er een bad genomen wordt. In een dergelijke ruimte gaan de poriën langzaam open staan en het rustmoment van een warm bad maakt dat het een prima basis vormt om het masker haar werk te laten doen.

#Even een “niets doen” momentje kan ook uitermate geschikt zijn. Lekker ontspannen een boekje lezen in een luie stoel en een lekker kopje verse thee, kan een prima basis vormen om deze tijd tevens te gebruiken voor je masker. 

#Als je slaapt herstelt je huid normaal het beste en dat kan ook een basis vormen om een masker toe te passen. Niet ieder masker leent zich hier overigens voor (maar de crème maskers voor de drogere huid leent zich wel goed). Als je een masker aanbrengt op je gezicht, is het wel goed een oud sloop of handdoek om het kussensloop te doen. Reinig je gezicht voordat je het opbrengt en de volgende ochtend, zoals je normaal je gezicht reinigt.

Wij gaan voor de maskers van Vichy!

Al de nieuwe maskers zijn verrijkt met ingrediënten vanuit de natuur. Het Exfoliërend Masker is verrijkt met vulkanisch gesteente en Alfa-Hydroxyzuren. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat de dode huidcellen op een milde manier worden verwijderd en laat de huid weer stralen met een verfijnde huidtextuur. Onder dermatologisch toezicht getest op gevoelige huid. Hypoallergeen. Zonder parabenen.


Dit masker is ontwikkeld om een doffe huid te doen stralen door middel van een dubbele exfoliërende werking: chemische werking met AHA-fruitzuren om dode huidcellen te verwijderen, mechanische werking met gesteente van vulkanische oorsprong om zacht te exfoliëren.Bevat Vitamine C om de huid te doen stralen. Gemaakt met mineraliserend thermaal bronwater van Vichy.
De huid ziet er direct frisser en stralend uit. De huidtextuur ziet er fijner uit. De huid voelt gehydrateerd en soepel aan.Waterige gel met fruitig parfum van zwarte bes, appel en witte muskus
Het Verfrissend Masker is het 1ste minerale masker verrijkt met het Mineraliserend Thermaal Water van Vichy en Vitamine B3. Dit masker zorgt voor een hydratatie boost en daarnaast kalmeert het de huid. Speciaal ontwikkeld voor een vochtarme en/of gevoelige huid.Masker met Vitamine B3 en mineraliserend thermaal bronwater. Speciaal ontwikkeld om een vochtarme en gevoelige huid een snelle opkikker te geven.De huid wordt direct opgefrist en ziet er gekalmeerd uit. De huid ziet er homogeen, stralend en gehydrateerd uit. In één maand tijd is de huid soepeler, gerevaliseerd en is in evenwicht. Een verfrissende watergel met parfum van groene thee, jasmijnwater en bamboe.

Het Zuiverend Kleimasker is het 1ste masker met Mineraliserend Thermaal Water, 2 soorten Witte Klei en Aloë Vera. De combinatie van deze ingrediënten zorgt ervoor dat je poriën gezuiverd worden en dat je huid super schoon en zacht aan voelt.Masker met twee zuiverende soorten mineraalklei, voor de gemengde of vette huid met verstopte poriën. Rijk aan mineralen: Kaolin- en Bentonietklei om overtallig talg en onzuiverheden te helpen verwijderen. Gemaakt met mineraliserend thermaal bronwater van Vichy.Direct na het aanbrengen voelt de huid schoon en zacht aan. In één maand tijd zijn poriën minder zichtbaar en is de huid meer in evenwicht.Gladde crème die makkelijk uitsmeert met een mint/amber/houtachtig parfum.OOK GOED OM TE WETEN!!!
GRATIS GITBOX BIJ AANKOOP VAN EEN VICHY GEZICHTVERZORGINGPRODUCT NAAR KEUZE.


Shop hier /Yourskin / Vichy
We ontvangen een commissie voor aankopen voldaan via links in dit artikel.
Dankjewel :)

Populaire posts