Slanke mannen die trouwen met vrouw met een maatje meer zijn het gelukkigst en leven het langst! / ONDERZOEK - WETENSCHAP

Ben jij getrouwd met een vrouw met een maatje meer? Dan ben je volgens onderzoek het meest gelukkig en leef je ook langer dan andere mannen.

Uit het onderzoek blijkt ook dat slanker vrouwen onvriendelijker en gereserveerder zijn en meer moeite hebben hun emoties te tonen.
Dr. Edgardo Morales en Dr. Filemón hebben namens de Argentijnse krant Nuevo Diario onderzoek gedaan naar het huwelijk tussen mannen met mollige vrouwen en mannen en slanke vrouwen. Zij hebben 1000 koppels getest en als uitslag kwam naar voren dat mannen die met mollige vrouwen waren getrouwd 5 tot 10 keer zo gelukkig waren als mannen die met slanke vrouwen waren getrouwd. En het is algemeen bekend dat mensen die gelukkig zijn veel langer leven dan ongelukkige mensen.
Volgens de studie zijn molligere vrouwen beter voor hun partners en geven meer liefde dan slankere vrouwen. Dus die paar kilo’s extra geven ook meer liefde en affectie.EMILIA LAY JURK MET OVERHEMDKRAAG € 199,95 - TOT EN MET MAAR 50

Shop hier /Peter Hahn 
We ontvangen een commissie voor aankopen voldaan via links in dit artikel.
Dankjewel :)

Populaire posts