Vrouw bouwt mini bibliotheek in stronk van 110-jarige boom / INTERIOR - EXTERIOR


Sharalee Armitage Howard kreeg vorig jaar te horen dat haar enorme, 110-jarige boom gekapt moest worden, omdat de boom vanbinnen aan het rotten was en dit gevaarlijk kon worden. De vrouw besloot niet bij de pakken neer te zitten. In plaats van de boom met de grond gelijk te maken, zaagde ze niet de hele boom om en toverde ze de overgebleven stronk om tot een prachtige mini bibliotheek.
Little Tree Library
Ze zette een dakje op de stronk van de boom en wist de binnenkant uit te houwen, zodat er boekenplanken in de boomstronk passen. Ook plaatste ze lichtjes, zodat mensen precies kunnen zien welk boek er op de plank staat.
Gratis lenen
De bibliotheek is een onderdeel van The Little Free Library Project. Mensen kunnen bij deze minibibliotheken gratis boeken lenen. Sharalee werkt als bibliothecaris en vond het daarom fantastisch om de boom om te toveren tot mini bibliotheek. The Little Free Library Project moedigt mensen aan om kleine bibliotheken te bouwen over te hele wereld. Er staan nu al meer dan 75,000 mini bibliotheken in 88 landen waar mensen gratis boeken kunnen lenen.

The Little Free Library Project / KLIK OP DE LINK EN BEIJK OOK HET FILMPJE
yourskin.nl

Hebt je last van nare vlekjes in je gezicht en wil je die camoufleren? Gebruik dan de foundation van DERMABLEND. Voor zowel lichte huidimperfecties zoals rode vlekken of donkere kringen als zwaardere huidimperfecties zoals vitiligo, wijnvlekken, pigmentstoornissen of couperose..Dermablend is make-up lijn van Vichy.

Populaire posts