Zijn gespleten haarpunten nou wel of niet meer te herstellen? / HAAR - VERZORGING

Zijn die gespleten haarpunten niet gewoon het begin van het einde? of is er nog een middel om je haarpunten te herstellen? Voor eens en altijd geven wij je het verlossende antwoord. 

Gespleten haarpunten
Een gespleten haarpunt is te herkennen aan meerdere kleine puntjes aan het uiteinde van één haar. De onderkant van je haar voelt vaak droog en soms haast ‘stro-achtig’ aan. De gespleten puntjes ontstaan door beschadiging van je buitenste haarlaag. Hierdoor is je binnenste haarlaag niet langer beschermd en ontstaat er uitdroging, wat zich uit in gespleten haarpunten.  

Wat is de oorzaak?
Föhnen of andere hete stylingtools –, wrijving met een handdoek, haarkleuringen of haarproducten ontstaan er gespleten haarpunten. Kortom: door veel oorzaken kan dit ontstaan.

Helaas, maak maar alvast een afspraak bij de kapper.
Maar hoe zit het met het herstellen van deze gespleten haarpunten? Helaas, dat is niet mogelijk. Wanneer je lokken eenmaal beschadigd zijn, zullen de gespleten haarpunten zich niet meer aan elkaar hechten. De enige optie is een bezoekje aan de kapper brengen. 

 ZEKER WETEN ONZE AANRADER!!!💜

€ 54,01 / NiceBeauty - Olaplex treatment kit

De Olaplex Treatment Kit is een heerlijke sampak die een haarkurk, leave-in-crème en een borstel bevat. Deze producten worden aanbevolen voor alle haartypen, maar vooral voor beschadigd en chemisch beschadigd haar, omdat ze ongelofelijk opnieuw bouwen en hydrateren. De borstel is gemaakt met zachte spikes die comfortabel aanvoelen op de hoofdhuid en zorgt voor een zachte verfrissing. Als je de wonderproducten van Olaplex nog niet hebt geprobeerd, heb je nu de mogelijkheid om er twee te proberen. Je haar zal van je houden! 

Olaplex Hair Perfector NO.3 is echt een goede vochtinbrengende en herstellende behandeling voor een beschadigd haar. Deze behandeling heet nee. 3 omdat het gemaakt is om een Olaplex-salonbehandeling thuis verder te verwerken, maar het kan gemakkelijk worden gebruikt, zelfs als u niet eerst een salonbehandeling hebt ontvangen. 

Olaplex Bond Smoother NO.6 is een leave-in stylingcrème die het haar herstelt, kroezen elimineert, hydrateert en beschermt. Dankzij de gepatenteerde technologie wordt het haar versterkt en opnieuw opgebouwd terwijl de droogtijd wordt verkort. Herstel de controle over je haar tot 72 uur en voel het zijdezachte en goed verzorgde gevoel achtergelaten door je haar


Populaire posts