Zo dramatisch mag je oogmake-up zijn! / MAKE UP - VERZORGING

De make-up trends voor herfst winter 2019 2020 geven blijk van gevoel voor zware dramatiek. Zwarte oogmake-up is terug. Punk en rock invloeden doen zich gelden.

Houd je wel van een beetje dramatiek, dan zou je voor herfst en winter 2019 2020 twee make-upjes moeten hebben: een goede eyeliner pen en een zwarte eyeliner in gel

Eyeliner staat weer helemaal in de picture. Je kunt er klassieke kattenogen mee creëren of voor een vrij extreme grafische eyeliner look met lichte punk invloeden. De eyeliner is solide zwart en de wing bij de buitenste ooghoeken is langgerekt en scherp.


Owja en voor deze look gebruik je alleen wat highlights op de wangen. Geen lippenstift en zelfs geen mascara om het jongensachtig te houden. Het draait allemaal om die solide, zwarte lijn.
DEZE MOET JE HEBBEN!

Max Factor Masterpiece High Precision Liquid Eyeliner 30 Sapphire heeft een brede, maar vlakke borstel die u eindeloze mogelijkheden biedt om elke look te creëren die u maar wilt. De punt zelf is plat, wat betekent dat hij zowel aan de smalle kant als aan de brede kant kan worden gebruikt. Dus deze voering kan worden gebruikt, of u nu een mooie en elegante voering wilt, of als u een brede en meer dramatische voering wilt. De punt is zacht en herinnert een beetje aan een slip die gemakkelijk en moeiteloos op de huid glijdt. De eyeliner droogt snel en is super gemakkelijk te gebruiken.€ 11,23 / NiceBeauty


We ontvangen een commissie voor aankopen voldaan via links in dit artikel.
Dankjewel :) 

Populaire posts