2019 in kleur: Spiced Honey / INTERIOR - EXTERIORKleurspecialisten van verfmerk Flexa hebben ook voor dit jaar /2019 weer de trendkleur van het jaar gekozen. Dit jaar draait alles in de interieurwereld om de kleur Spiced Honey. Volgens de Flexa kleurexperts geeft deze amberachtige tint perfect uitdrukking aan een verlangen om ‘het licht binnen te laten’. Behoefte aan positiviteit en rust.

De kleur die je kiest in jouw huis heeft een belangrijke invloed op de uitstraling van je interieur, en daarmee ook op je humeur. Positiviteit is een eigenschap die in deze tijden goed van pas komt, en door je te omringen door een positief kleurenpalet stimuleer je vanzelf een optimistischere kijk op het leven. Merk jij ook weleens hoe je houding en je humeur van invloed zijn op je omgeving? Op hoe je omgeving op jou reageert? Met een in Spiced Honey gedrenkt huis komt dat positieve gevoel vanzelf! 
Spiced Honey is een warme kleur die op verschillende manieren geaccentueerd kan worden. 

1. Rust -Wil je meer rust in je huis, bijvoorbeeld in een hoek in de woonkamer waar gestudeerd wordt? Door Spiced Honey te combineren met tinten als donker-paarsachtig ruby, toffee bruin, lichtblauw en andere lichte grijs-bruine kleuren creëer je zeker een rustgevende sfeer.

2. Dreams - Spiced Honey met kleuren als Heart Wood, violet, lichtroze en lichtblauw/groen. Deze tinten werken vanzelfsprekend goed in een slaapkamer, maar ook een keuken of woonkamer kan met deze kleuren een heerlijke rustige dromerige  plek worden.
3. Romantiek - Lekker romantisch ingesteld en  die graag veel tijd doorbrengt met familie, geliefden en vrienden in een warme en gezellige kamer? Dan zijn warme kleuren als bordeaux-achtig rood, roestbruin, donkergrijs en zeegroen brengen de knusse karakteristieken van Spiced Honey echt iets voor jouw!

Regenjas voor honden


Vrolijke jas voor extra warmte en bescherming tijdens koudere periodes
Keuze uit 4 verschillende varianten
  • De hondenjas geeft optimale regenbescherming door waterafstotend bovenmateriaal
  • De jas heeft reflecterende details voor extra zichtbaarheid en klittenbandsluiting voor makkelijk aan-/uittrekken 
  • € 7,99 ( alleen online bij Lidl). We ontvangen een commissie voor aankopen voldaan via links in dit artikel.Dankjewel :) 

Populaire posts