Fall/ Winter 2019 - Collete Sol / ADVERTORIAL


Collette Sol

Colette Sol shoes is een jong Nederlands label dat het ontwerpen en maken van trendy booties combineert met maatschappij ondersteunend ondernemen.De oprichters en eigenaren van Colette Sol shoes zijn de Nederlandse zussen Colette en Miranda Sol.


Elk paar schoenen wordt op ambachtelijke wijze gemaakt van exclusief leer en is grotendeels handwerk. De schoenmakers van Colette Sol zijn de beste in hun vakgebied. De schoenen staan bekend om de zeer comfortabele pasvorm. Bovendien geven ze elke outfit een aparte twist.Complimenten gegarandeerd!

Maar er is nog iets bijzonders aan de Colette Sol shoes?
Namelijk: van elk verkocht paar gaat een groot deel van de opbrengst naar de Colette Sol Foundation. Vanuit deze stichting worden verschillende vrouwenprojecten ondersteund. Zo steunt Colette Sol o.a. de Nederlandse stichtingen CoMensha en Free a Girl en de Zwitserse stichting glowbalAct.

SCARLETT

LANGE LAARS SNAKE

Gezien in de LINDA. Fantastische laars voor wie durft! Het leer heeft een snake patroon in grijs en rood. Binnenzijde is van leer. Hakhoogte 8 cm.
€ 229,95
AMÉLIE
GLAMOUR BOOTIE BOUCLÉ

Leef als een Parisienne! Voeg dit modieuze bouclé laarsje toe aan je garderobe en de elegantie komt vanzelf! € 189,95


HOLLY
GLAMOUR LAARS ZWART

Prachtige laars voor een glamoureuze look. Zwart leer en zwart suede gescheiden door een golfrandje van lakleer. De hakhoogte is verrassend aangenaam. € 199,95We ontvangen een commissie voor aankopen voldaan via links in dit artikel.Dankjewel :) Collette Sol

Populaire posts