Chinese Hema / TREND NEWS - UTRECHT

Wel eens van Miniso gehoord? Deze winkelketen presenteert zich alseen Japans designmerk, maar komt stiekem gewoon uit China. We hebben goed nieuws voor je: ze komen naar Utrecht!
De eigenaar van Blokker heeft de Chinese discount-formule gekocht. In het voorjaar van 2020 openen er drie Miniso-winkels in Nederland: in Utrecht, Eindhoven en Amsterdam. Waar de winkel precies komt, is nog niet bekend, maar volgens Blokker-baas Witteveen willen ze met Miniso ‘naar drukke A-locaties zoals de Kalverstraat.’ Wij denken gelijk aan Hoog Catharijne.
Wat je er kunt verwachten? Van alles! Van leuke schoolspullen tot lippenstift en van mokken tot knuffels – maar dan met een Japans/Koreaans tintje en supergoedkoop. Miniso laat zich het best omschrijven als een goedkope warenhuisketen, ergens tussen HEMA, Flying Tiger en Action in. Maar je vindt er bijvoorbeeld ook spulletjes met afbeeldingen van de Hulk of Spider-Man. Het warenhuis heeft een assortiment van zo’n 2000 artikelen, waarvan het grootste deel onder de vijf euro is. 


Shop hier / Repeatcashmere

We ontvangen een commissie voor aankopen voldaan via links in dit artikel.
Dankjewel :)


Populaire posts