De meeste mensen deugen / BOEK VAN DE WEEK!

€ 25,-
BOEK VAN DE WEEK 
In samenwerking met Bookspot.nl


De mens is een beest, zeiden de koningen. Een zondaar, zeiden de priesters. Een egoïst, zeiden de boekhouders. Al eeuwen is de westerse cultuur doordrongen van het geloof in de verdorvenheid van de mens. Maar wat als we het al die tijd mis hadden?

In dit boek verweeft Rutger Bregman de jongste inzichten uit de psychologie, de economie, de biologie en de archeologie. Hij neemt ons mee op een reis door de geschiedenis en geeft nieuwe antwoorden op oude vragen. Waarom veroverde juist onze soort de aarde? Hoe verklaren we onze grootste misdaden? En zijn we diep vanbinnen geneigd tot het kwade of het goede?

Adembenemend, weids en revolutionair – De meeste mensen deugen herschrijft niet alleen de geschiedenis, maar werpt ook nieuw licht op onze toekomst.Exfoliëren is een belangrijke stap in je huidverzorgingsroutine. Het zorgt niet alleen voor een gezondere huid; door het verwijderen van de bovenste laag dode huidcellen zorgt het er ook voor dat de andere verzorgingsproducten in je routine beter door je huid kunnen worden opgenomen. Voor ieder huidtype en huidprobleem kan een leave-on-exfoliant een groot verschil maken. Het toevoegen van deze stap aan je routine is de snelste, meest effectieve manier om een stralende, gladdere, gehydrateerde, egalere huid te krijgen. Klik hier en lees meer hierover - Paulaschoice


Populaire posts