Gebruik theezakjes om ratten en beestjes weg te houden / INTERIOR - EXTERIOR

Met de massale muizen- en rattenplaag die in aantocht is, omdat er vanaf 2023 geen gif meer gebruikt mag worden om muizen en ratten tegen te gaan is het maar al te belangrijk om andere methodes te gebruiken om alsnog de muizen, ratten, maar ook de spinnen uit je huis te houden.huis. 

Gelukkig is er een methode die in de loop van de tijd is getest en die bewijst dat je maar één ding nodig hebt om deze beestjes weg te houden: theezakjes.

Wat kan je zoal doen?
Pak een theezakje met mintsmaak en maak er een kop hete thee mee.
Zodra je het zakje voor de thee hebt gebruikt, trek je hem eruit en plaats je hem in de hoeken van je huis.  Het is wel de bedoeling om het theezakje te plaatsen in gaten of openingen in jouw huis waar een rat of spin zou kunnen binnendringen.
Houd er rekening mee dat als er meerdere plekken in je huis zijn waar je theezakjes moet doen, dan moet je hiervoor meer dan één kopje thee zetten.
Houd de zakken op die plekken en binnen een paar dagen zou jouw huis vrij van ongedierte moeten zijn.

Je vraagt ​​je waarschijnlijk af wat een theezakje zou doen om te voorkomen dat ratten en spinnen je huis binnendringen. De geur van mint weert ongedierte af en zal als gevolg daarvan op zoek moeten naar een ander huis.

Lees ook ! Gebruikte theezakjes vooral niet weggooien!

MOOI HE??!!

FUCHS & SCHMITT Jas € 319,99
We ontvangen een commissie voor aankopen voldaan via links in dit artikel.
Dankjewel :)Peter Hahn - Jassen


Populaire posts