Geef je seksleven een boost! / ONDERZOEK - WETENSCHAP


Een sleur in je seksleven???  Dit kan aan meerdere zaken liggen. Had je er weleens over nagedacht dat het niet aan jou of je partner ligt maar aan de slaapkamer?
Hotelketen Travelodge deed onderzoek waaruit is gebleken dat bepaalde kleuren in de slaapkamer de seksbehoefte afremmen terwijl andere kleuren juist lust stimuleren. Dit is hoe het seksleven van de stellen eraan gaat per kleur:

#Bruin
Stellen met bruine muren in de slaapkamer zouden meer in bed werken dan seks hebben. De kleur wekt een oncomfortabel gevoel op.
#Grijs
Stellen die de muren van hun slaapkamer grijs hebben geverfd zijn vooral bezig met online shoppen.
#Rood
Rood is gelinkt aan erotiek en het klopt dat rode lingerie lustopwekkend kan zijn. Rode muren hebben een averechts effect en kunnen juist een onveilig gevoel geven. Het wekt agressie en opdringerigheid op.
#Karamel
Stellen met een karamelkleurige muur in de slaapkamer hebben drie keer per week seks. Omdat de kleur ook aan chocolade doet denken zou het liefde aanwakkeren.
#Paars
Wie zijn seksleven echt een boost wil geven kan de muren van de slaapkamer het beste paars verven. Stellen met deze kleur muren in de slaapkamer hebben meer dan drie keer per week seks. De kleur staat dan ook voor passie en zou creativiteit stimuleren.
Dus voor vuurwerk tussen de lakens kun je het beste naar de verfwinkel en je slaapkamer een paars tintje geven!

De Maxi Sexy Tanktop is gemaakt van een ultra gladde stof. De top is naadloos en geeft een sterke correctie aan je buik, heupen en rug. De speciale gevormde cups zorgen ervoor dat je borsten niet platgedrukt worden. De top blijft goed op haar plek doordat er een speciaal siliconen randje is aangebracht aan de onderzijde van de top. Dit product is verkrijgbaar tot en met maat 4XL!  € 39,99 /Maxi Sexy Tanktop
We ontvangen een commissie voor aankopen voldaan via links in dit artikel.
Dankjewel :)

Populaire posts