Gember schillen dat hoeft helemaal niet ! / WIST JE DAT?

Wist je dat ? gember ook lekker is door de curry en kan zelfs door de havermoutpap. 
En dat je eigenlijk niet hoeft te schillen.

Inderdaad het kan geen kwaad om de schil te laten zitten. Sterker nog: veel chefs besparen zichzelf die moeite.

“Ik schil gember nooit”, zegt Molly Baz van het beroemde kook-kanaal Bon Appétit. “Ik begrijp niet waarom mensen gember schillen. Terwijl je het gerust kunt eten zonder dat je iets merkt van de schil. Je kunt het gewoon eten, tenzij de gember heel oud en knokig is. Maar dan zou je die gember überhaupt niet moeten gebruiken.”

Nog een groot voordeel als je een verse gember met schil en al eet: je voorkomt een boel verspilling. Als je je zorgen maakt over bacteriën kun je de gember goed afspoelen zoals je ook met bijvoorbeeld een appel doet. 

Meer gember ? lees ook!
DE GEZONDHEIDSVOORDELEN VAN GEMBER! / WIST JE DAT? - GEZONDHEID
De Dolce Sole geurkaars van Max Benjamin komt uit de Amalfi-lijn die is geïnspireerd op één van de mooiste, meest kleurrijke en geurige kustlijnen ter wereld gelegen in Italië. Van Sorrento naar Positano, over naar het prachtige Capri op een boot en dan verder naar het zuiden naar Amalfi. Verlies jezelf in deze aromatische reis van lokale verse citrusvruchten, steile kliffen met wilde bloemen en douches van de zilte zeelucht! De verkwikkende Dolce Sole geur heeft topnoten van grapefruit, bergamot en mandarijn, een hart van rozemarijn en jasmijn, met een basis van vetiver en muskus. De geuren van Max Benjamin worden geproduceerd zonder schadelijke stoffen zoals pesticiden en sulfaat. Daarnaast wordt er tijdens de productie geen gebruik gemaakt van dierproeven. Deze geurkaars heeft een inhoud van 190g wat zorgt voor 40 heerlijk ontspannende branduren. € 34,65

We ontvangen een commissie voor aankopen voldaan via links in dit artikel. 

Dankjewel :) fonq-

Populaire posts