Waarom je een snijplank altijd in de vaatwasser moet doen / INTERIOR - EXTERIOR

Een plastic snijplank moet je altijd in de vaatwasser doen, want anders raak je niet alle bacteriën kwijt!!

Doordat we er veel op snijden, zitten er kleine gleufjes in een plastic snijplank. En dit is natuurlijk de ideale plek voor bacteriën om zich te verstoppen. Als je de snijplank dan met de hand wast, is de kans groot dat ‘ie niet helemaal goed zuiver wordt. Deze gleufjes zijn namelijk zo klein, dat je de bacteriën er met de hand niet uit krijgt. De vaatwasser lukt dit daarentegen wel. Het is dan ook slimmer om de snijplank voortaan altijd in de afwasmachine te zetten.

Owja...advies verschillende snijplanken te hebben! Zo kun je de ene snijplank gebruiken voor vlees en de andere snijplank voor groenten en fruit. Zo voorkom je de verspreiding van bacteriën.
Tomaatje snijden op de ene kant, champignons aan de andere kant: deze handige Brabantia Tasty Colours snijplank heeft aan beide kanten antisliphandgrepen en -randen. Zo is deze snijplank heel geschikt voor tweezijdig gebruik!
  • Set van 3 snijplanken
  • #Gemaakt van stevig polypropyleen
  • Het materiaal absorbeert geen vloeistoffen en geuren
  • #Werkt door antisliphandgreep- en randen lekker stabiel
  • #Ideaal: deze snijplanken kunnen gewoon in de vaatwasser
€ 19,99 fonq- 


Joseph Joseph Index Speciale Snijplankenset
Groenten, vlees, vis en gekookt voedsel; voor optimale hygiëne is het het beste om dit allemaal op een aparte snijplank te snijden. Met de handige Index snijplankenset van Joseph Joseph is dit heel gemakkelijk. Elke voedselgroep z’n eigen plank! € 59,99  fonq-


We ontvangen een commissie voor aankopen voldaan via links in dit artikel. 
Dankjewel :) fonq-

Populaire posts