Wat te doen tegen cellulite? / VERZORGING


Cellulite!!
Veel vrouwen hebben er last van, cellulite pffffffffffffffff!
De ene periode heb jet het meer als de andere. En soms is het helemaal weg ...vreemd he? maar wel heel waar !

Maar, wat is het cellulite? 
Cellulite is vooral en eigenlijk wel alleen een vrouwenaandoening. Bij mannen komt het veel minder voor .Dit komt door zij een andere verdeling in de huid van spierweefsel, vetweefsel en bindweefsel hebben. Cellulite herken je aan kuiltjes en bobbeltjes in de huid. Dit komt meestal voor op de billen, dijen of benen, omdat bij vrouwen op deze plekken de meeste vetcellen zijn opgeslagen. Hoe meer vetcellen, hoe duidelijker de cellulite te zien is op je huid!
Als je last hebt van cellulite, dan heeft dit in de meeste gevallen te maken met een proces in het lichaam wat is verstoord. 

Wat zijn de oorzaken van cellulite?
Vooral  ongezonde voeding,  weinig beweging,Stress, sommige medicijnen en als je veel alcohol drinkt. De gevolgen hiervan zijn dan ook :
•    Vochtophopingen
•    Slechte doorbloeding
•    Afvalstoffen die niet goed kunnen worden afgevoerd
•    Verstopte vetcellen 
Het is daarom heel belangrijk om je lichaam van de juiste voedingsstoffen en bouwstenen te voorzien, zodat het zichzelf op de juiste manier kan genezen en repareren. Als je gezond eet, wordt je huid vanzelf weer stevig en stralend, en heb je minder cellulite.

Zo nu gaan we over naar de Tipssss???? 
Eet voldoende producten die aminozuren bevatten, die zorgen namelijk ook dat je een mooie gladde huid krijgt.En waar bevinden die aminozuren?
•    Broccoli
•    Eieren
•    Knoflook
•    Avocado
•    Erwten
•    Linzen
•    Tarwekiemen

Vitamine C
Vitamine C is nodig om het bindweefsel in de huid aan te maken. Bindweefsel zorgt ook voor een mooie strakke huid.

Stimuleer je bloedsomloop!
Doordat je bloedsomloop wordt gestimuleerd kan je lichaam de afvalstoffen kwijt. Deze blijven onder andere in het vet hangen, en daardoor krijg je weer een lelijke huid. Ga meer sporten, probeer elke dag een zweetmoment te hebben en af en toe een koud douchebeurt nemen, niet helemaal maar sluit bijvoorbeeld je douchebeurt met koud water af ..doet wonderen!

Verminder je stress, dit is wel de grootste oorzaak van je gezondheid. Neem daarvoor en maak daarvoor vooral tijd, kost je maar 10 minuten!Ontspan bewust al je spieren, rustiger ademhalen, je hoeft alleen maar te denken wat span ik nog wel aan, en die spieren laat je vervolgens ook los.

En natuurlijk ook vooral veel water drinken! 
Drink minimaal 2,5 liter water per dag! Een betere vochtbalans in je lichaam zorgt voor dat je makkelijker vet verliest. Start ochtends gelijk na het opstaan al met een halve liter water, doet wonderen!€ 30,-/ Ga hier naar Paula's Choice en profiteer ook van
 € 5,00 korting 


Deze bodylotion bevat salicylzuur, wat een exfoliërende werking heeft en puistjes zonder pardon aanpakt. Daarnaast bevat de formule krachtige antioxidanten en ingrediënten die de huid hydrateren. Deze combinatie zorgt bij regelmatig gebruik voor een verbetering van de huidstructuur.

Populaire posts