Woning op een Franse eiland is te koop voor "slechts" €1,6 miljoen / INTERIOR - EXTERIOR

Als je er altijd van hebt gedroomd om een eigen eiland te bezitten, dan kan dit rustieke Franse eiland voor de kust van Bretagne van jou zijn voor “slechts” €1,6 miljoen.
Het privé-eiland Roch Ar Hon, op slechts 10 minuten varen van de Côtes-d'Armor in Bretagne, is te koop voor € 1,6 miljoen. Het biedt een prachtig landschap en veel afzondering zonder al te ver van het vasteland te zijn, mocht je snel terug moeten voor dringende zaken. Op het eiland staat een 18e-eeuws Bretons stenen huis dat werd gerenoveerd in de jaren 90 van de vorige eeuw. Het eiland is zelfvoorzienend met elektriciteit en een eigen watervoorziening en heeft een aanlegsteiger voor een boot. Het stenen huis heeft twee slaapkamers, een keuken, een openbaar en een breed terras met uitzicht op zee. Het wordt gemeubileerd verkocht, dus je hoeft alleen je koffers mee te nemen. 
Volgens de advertentie is het eiland volledig privé en heeft het slechts één eigenaar gehad. En dankzij de prijs (het hele eiland en het stenen huis zijn goedkoper dan veel Parijse appartementen), heeft de verkoop het nationale nieuws in Frankrijk gehaald.

BUY 4 SHIRTS
FOR € 169 € 135,20WITH CODE: COLOUR20
Excludes luxury and evening shirts
                                            Charles Tyrwhitt
We ontvangen een commissie voor aankopen voldaan via links in dit artikel.
Dankjewel :) Charles Tyrwitt

Populaire posts