Oeps! Foute Make- Up / VERZORGINGDIT ZIJN DE GROOTSTE MISSERS OP EEN RIJ!

Slecht aangebrachte make-up ???  Je kunt dan nog beter géén make-up dragen. De grootste missers op een rij, zodat jou dit nooit meer overkomt! 

#Te donkere lipliner
Een donker lijntje om je lippen kan écht niet meer. Je kunt een lipliner wel gebruiken om je lippen iets voller te laten lijken. Gebruik dan dezelfde kleur als je lippenstift. Dan zie je het lijntje niet zitten, maar lijken je lippen wel voller.
#Onjuiste kleuren
Bij oogschaduw mag je best een beetje kijken naar nieuw uitgebrachte modekleuren. Maar de kleur moet ook bij je iriskleur passen. Alleen dan krijg je het gewenste effect, namelijk ogen die groter lijken.
De juiste kleuren zijn dan ook:
* Bruine ogen – paarsblauw
* Blauwe ogen – blauwe, oranje, paarse of groene kleurtjes
* Groene ogen – blauw-, paars- en bruintinten
* Grijze ogen – oranje, lila en warme bruintinten
#Te veel glans
Wees voorzichtig met glanzende oogschaduw. Door een glimmende oogschaduw vallen lijntjes en ongerechtigheden meer op. Kies als je al wat ouder bent liever voor subtiele matte tinten.
#Te veel mascara...aaaaaai
Dit ziet er onnatuurlijk uit en de kans neemt toe dat je wimpers aan elkaar gaan plakken. Breng liever twee dunne laagjes na elkaar aan, dan één dikke laag met klonten.
#Te veel poeder
Sla het teveel aan poeder van je kwast af en ga er voorzichtig mee over je gezicht. Doe je dit niet, dan ‘kruipt’ de poeder in de fijne lijntjes van je gezicht. Hierdoor zie je er snel ouder uit.
#Verkeerde kleur foundation
Wissel in de zomer en winter van foundation. In de winter ben je namelijk witter dan in de zomer. Zorg voor een natuurlijk verloop naar je nek en oren toe. .

MOOI HE ??!!


Valentino € 89,95
Fluweelzachte crossbody tas van Valentino Handbags met een goudkleurige schakelketting, drukknoopsluiting en goudkleurig logo. Model: Carillon.

We ontvangen een commissie voor aankopen voldaan via links in dit artikel. Dankjewel !
roetgerink

Populaire posts