Budget make- over van je badkamer / INTERIOR - EXTERIOR

Een nieuwe badkamer kan heel wat kosten... Strak, hip en schoon –  geen rondslingerende handdoeken en lege zeepflessen, alles glanst en is goed opgeborgen. Gewoon een fijne ruimte om je dagelijkse routine in uit te voeren...design dit trend dat!
Maar maak je geen zorgen, wij geven je tips om met een groot óf klein budget je badkamer om te toveren tot iets moois.

1. Groen
Breng een beetje leven in de brouwerij door een aantal planten in je badkamer te zetten. Planten in de badkamer? Ja, je leest het goed. Kies voor een variant die het goed doet in een vochtige omgeving óf kies voor een neppe variant
2. Opbergen maar
Zeepflessen, handdoeken, watjes, gel potjes: het zorgt voor een onrustige bedoening. Door alle kleine flesjes en potjes in verschillende mandjes te bewaren, zal je badkamer een rustige uitstraling krijgen.
3. Douchekop
Eerlijk is eerlijk, tijdens het schoonmaken pak je die douchekop niet altijd mee. Toch doet een glimmende douchekop veel goeds, aangezien het geheel meteen een stuk frisser oogt. Dat wordt poetsen of een nieuwe variant aanschaffen.
4. Luxe producten
Door te kiezen voor luxe – oftewel een set met fancy zeeppompjes – krijgt je badkamer een nettere uitstraling. Grote kans dat je niet elke maand een nieuwe set met dure zeepjes aan gaat schaffen. Koop daarom een budget zeep en giet dit in je luxe flessen. ..tja zo kan het ook!

We ontvangen een commissie voor aankopen voldaan via links in dit artikel.
Dankjewel :) GoossensMeubelen

Populaire posts