Last van een stinkende waterfles? zo maak je het schoon / WIST JE DAT?Drink jij je water uit een herbruikbare waterfles? Goed bezig, je draagt een steentje bij aan het milieu! Maar helaas  zo’n herbruikbare fles smaakt het water al gauw muf of zit er een vreemde geur aan. De vaatwasser is een optie, maar die vreemde geur verdwijnt nooit helemaal. ..dus wat te doen?

Azijn
Omdat chemische afwasmiddelen – zoals afwasmiddel – een zeepsmaak aan je fles geven, kiezen we voor een natuurlijk middeltje. Azijn is een natuurlijk schoonmaakmiddel en reinigt de binnenkant van je waterfles optimaal en geen zorgen, je water gaat écht niet naar azijn smaken. 
Je Spoelt je fles om met heet water en vul ‘m vervolgens voor een vijfde deel met azijn. Vul de fles verder aan met warm water. Draai de dop op de waterfles en schud een tijdje. Laat de fles voor tien minuten staan en spoel vervolgens opnieuw met warm water. Grote kans dat de azijnlucht je nog steeds tegemoet komt, dus vul hem opnieuw met warm water. Voeg wat citroenschijfjes of citroensap toe en laat dit voor dertig minuten staan. Spoel nogmaals door en je bent klaar! ...super toch?!
 

€ 12,50 - fonq
Weg met de wegwerpflesjes! 
Dankzij de Dopper Original heb je ze niet meer nodig en dat scheelt veel plastic afval. Dopper is duurzaam en beter voor het milieu. Het flesje heeft ook nog eens een heel gaaf én praktisch design. Win-win situatie!
  • Ruime inhoud van 450 ml
  • BPA/weekmaker en gifvrij
  • Drie onderdelen: makkelijk schoon te houden
  • Praktisch: mag in de vaatwasser (tot 65°)
  • Geschikt voor koude, niet bijtende drankjes


We ontvangen een commissie voor aankopen voldaan via links in dit artikel. 
Dankjewel :)

Populaire posts