Volgens onderzoekers gaan stellen uit elkaar in januari maar waarom ? / ONDERZOEK - WETENSCHAP

Januari staat volgens onderzoekers bekend als echtscheidingsmaand.  Volgens onderzoekers wordt er in januari een kwart vaker gegoogeld op echtscheidingen en sneuvelen huwelijken een derde vaker dan in de rest van het jaar. 

Dit zijn o.a. vier redenen voor!!! HMMM?


 1. Je wil je kinderen en je ouders nog een leuke kerst bezorgen. Daarom wacht je met het aanvragen van de scheiding tot na de jaarwisseling. Een deel van de scheidingen van december verschuift dus naar januari.
 2. Veel mensen maken goede voornemens. Ze willen afvallen, meer sporten of beter plannen. Wat niet goed is, willen ze veranderen. Daar hoort ook een slecht huwelijk bij.
 3. Na een drukke decembermaand vol festiviteiten en gezelligheid dipt het humeur een beetje in januari. Ergernissen steken weer de kop op, er is weer werkstress en bovendien moet je maat houden van jezelf met eten en drinken. Dit chagrijn kan tot hevige spanningen in de relatie leiden.
 4. Er is ook een echtscheidingspiek in september. Een periode zonder werk en verplichtingen leidt tot bezinning. Daarnaast breng je veel meer tijd samen door dan in de rest van het jaar. Daardoor kun je de relatie beter evalueren. Dat loopt niet altijd goed af.( Aldus volgens onderzoeken ).   
    
  MOOI HE?!!
  Teer en stoer tegelijk. Onder de naam Marel’s maakt ontwerpster Hester prachtige draagbare sieraden. Hester werkt graag met zilver; gesmolten en uitgegoten in water ontstaan organische vormen. Gecombineerd mat parels en stenen roepen ze de sfeer van de zee op.
  Prachtige zilveren ring met parel voor € 87,-
  - Handgemaakte zilveren ring met gegoten organische vorm met daarin een parel.
  - De binnenkant van de zetting is gezwart.
  - Materiaal: zilver en parel.
  Marel's | zilveren ring Maeve € 137,-
  Prachtige zilveren ring met delicaat gouden detail.
  - Handgemaakt.
  - Zilveren ring met kleine schelpvorm met daarop een gouden bolletje.
  - Materiaal: 1e gehalte zilver (925) en 18 krt. goud.
  We ontvangen een commissie voor aankopen voldaan via links in dit artikel. 

Populaire posts