Welke kleur mascara past het beste bij je oogkleur / MAKE-UP -VERZORGING


Wil jij weleens wat anders dan een zwarte mascara? Niks mis mee, maar wel zou je goed moeten kijken naar je oogkleur en daar de kleur van je mascara op afstemmen. Welke kleur het beste past bij welke oogkleur? 

Blauwe ogen 
Als je de koele tonen van je blauwe ogen wil omarmen, kun je het beste kiezen voor een gouden, bruine of oranje mascara om je oogkleur te highlighten. Wil je wat meer warmte creëren, dan zou je het beste voor een roze tint kunnen kiezen. Hoe feller, hoe beter. Is het buiten zonnig? Kies dan voor een gele kleur op je wimpers.
Grijze ogen
Heb jij mooie grijze ogen? Dan kun jij je mysterieuze uitstraling kracht bij zetten met een fijne zilveren mascara...resultaat- amazing!
Groene ogen 
Ga voor camouflagetinten, zoals khaki en legergroen. Wil je de kleur van je ogen dieper maken, ga dan voor de tegengestelde kleur: paars.
Bruine ogen 
Als je lichtbruine ogen hebt, kun je het beste kiezen voor een lichtere kleur blauw. Donkerbruine ogen? Ga dan voor een koningsblauwe of marineblauwe tint.We ontvangen een commissie voor aankopen voldaan via links in dit artikel.
Dankjewel :)  NiceBeautyPopulaire posts