LIFESTYLE
maart 05, 2019

WABI SABI EEN LEVENSFILOSOFIE ! / LIFESTYLE

Wabi Sabi: deze Japanse levensfilosofie brengt je rust…

Het is een filosofie uit Japan die in het kort beschreven kan worden als: ‘a concept, an aesthetic, and a worldview that focuses on finding beauty within the imperfections of life and accepting peacefully the cycle of growth and decay’. Het komt er op neer dat alles wordt gezien als eindig, onaf en imperfect, en daarmee prachtig! Door van dag tot dag te leven en alles te accepteren. Het enige dat bestaat is nu. Je zorgen maken over de toekomst of blijven hangen in het verleden is iets wat de Japanners die zich bezighouden met Wabi Sabi niet echt doen.

Wabi Sabi  is een levensfilosofie, maar ook op het gebied van interieur (minimalistisch en niet zo perfect),Naast dat het een levensfilosofie is, zie je de doorvertalingen van Wabi Sabi veel terug in kunst, fahion, design en literatuur. Denk aan a-symmetrische patronen, het minimalisme, soberheid en werken met verschillende structuren en vormen. Wabi Sabi kent een grote voorliefde voor de natuur en haar bijbehorende processen zoals ouder worden. Een koperen plaat bijvoorbeeld gaat oxideren na verloop van tijd. Wat komt er voor in de plaats? Een prachtige turquoise kleur. Dat is de schoonheid van veroudering. Nog een voorbeeld uit de kunst: gooi een keramiek bord kapot, lijm het daarna aan elkaar en schilder de scheuren in het bord goud. Ineens ontstaat er een prachtig gelaagd kunstwerk waarin de structuren zichtbaar zijn.
 
Vraag aan een willekeurige Japanner wat Wabi Sabi is, en je weet het daarna eigenlijk nog steeds niet. Het is ongrijpbaar. En lastig in woorden te vatten. Voor ons dan. De mensen in Japan zijn met Wabi Sabi opgegroeid. Hun levenshouding ís Wabi Sabi. Daarom is het voor hen zo lastig uit te leggen. It’s a way of seeing. Ergens is de stroming ook heel concreet. Het gaat over de dingen weglaten, de schoonheid van imperfectie, niet compleet zijn en de kracht van vergankelijkheid.                          
Lekker alles loslaten!
Wabi Sabi aanhangers accepteren alles zoals het is en realiseren zich dat ze zelden controle hebben over dingen. Wabi Sabi leert ook de toevallige schoonheid van het ogenblik te koesteren. Hoe eenvoudig het misschien ook is, alles wat we nodig hebben om ons mooi en gelukkig te voelen is al in onszelf en om ons heen aanwezig.Niet perfect en toch heel gelukkig dus!BRING...WABI SABI IN HOUSE!
Klik hier en kijk snel naar deze geweldige items!
   

ZO WEET JE OF IEMAND JE AARDIG VINDT / LIFESTYLE

Wat vindt diegene van mij?  een van de belangrijkste vragen in je hoofd wanneer je een potentiële partner ontmoet.  Een lichaamstaal/deskundige legt uit dat je aan de hand van lichaamstaal veel kunt afleiden, namelijk;

#Wanneer je amper 30 minuten lang koffie gaat drinken met iemand stuur je bijna zo'n 800 non-verbale signalen uit.” En het is ook belangrijk om naar iemands houding te kijken. “Wanneer mensen genieten van je aanwezigheid, willen ze zo dicht mogelijk bij jou zijn. Een gesprekspartner zal zijn voeten richten naar iemand die hij het leukst vindt, omdat hij onbewust naar die persoon toe wil stappen.”

#En als iemand zijn gezicht vaak aanraakt, voelt zij zich zelfverzekerd,dit geldt echter vooral voor vrouwen, maar is ook toepasbaar op mannen. Een vrouw speelt vaak met haar haar. Dit laat feromonen vrij, wat de aandacht trekt.” Is er geen interesse dan gebeurt het omgekeerde.Het belangrijkste is natuurlijk oogcontact. 

#Wanneer iemand interesse in jou heeft wil diegene oxytocine aanmaken, beter bekend als het knuffelhormoon. Oogcontact is belangrijk bij aantrekking. En zeker  wanneer iemand op dezelfde manier naar jou kijkt maak je oxytocine aan, wat je een warm gevoel geeft. Goed teken!! Maar kijkt de ander naar beneden, om zich heen of veel op zijn telefoon dan heeft hij vermoedelijk geen interesse…..hmmmmmm???!!

Mooi he ?!💙💙


€ 119,95 - DESIGUAL /sandalen

VROUWEN DIE ALTIJD EEN GOED HUMEUR HEBBEN / VROUWEN - LIFESTYLE

Het is een doordeweekse ochtend, het regent pijpenstelen, je komt net aan op kantoor en daar ligt een berg werk op je te wachten. Niet per se feiten om vrolijk van te worden. Maar hoe kan het toch dat die ene collega altijd vrolijk lachend bij de koffieautomaat lijkt te staan? 

Heeft zij geen werkstress? En die file, daar moet zij toch óók in hebben gestaan? Voor wie zich ook afvraagt hoe ze dit toch doet: waarschijnlijk heeft ze de onderstaande punten in haar leven geïntegreerd. Moeiteloos. .... dat kun jij ook! 

#Ze is dankbaar voor wat ze wél heeft
Ook al wordt ze ’s ochtends te laat wakker, begint de dag met een trein die niet rijdt en heeft ze vervolgens 200 emails in haar inbox: ze is dankbaar. Dankbaar voor het kwartiertje dat ze ’s ochtends heeft genomen om rustig een kop koffie te drinken terwijl ze naar buiten staart. Misschien zijn het de enige 15 minuten rust van die dag, maar: ze geniet ervan. Tip: schrijf elke avond 3 dingen op waar je die dag dankbaar voor was.
#Ze beweegt voldoende (elke dag)De voordelen van bewegen zijn eindeloos, dat weten we allemaal. Vrouwen die de dag doorbrengen met een goed humeur, weten dat. Ze trekken elke dag even hun sportschoenen aan, soms voor een kort rondje joggen voor het werk, soms voor een avondwandeling na het eten. Bewegen maakt blij, en dat weet ze maar al te goed.
#Ze slaapt genoeg
Nee, 6 tot 7 uur slaap per nacht is niet voldoende. Terwijl half Nederland nog één aflevering van die verslavende serie kijkt, ligt zij allang heerlijk te slapen. Minimaal 8 uur slaap per nacht zorgt ervoor dat je ’s ochtends fris wakker wordt. En dat, dat is het beste begin van een vrolijke dag.
#Ze maakt zich niet druk om kleine dingen
Het is vervelend als je baas je afsnauwt tijdens een vergadering maar het is zonde om je mood hier de rest van de dag door te laten bepalen. Ze haalt daarom haar schouders op en vervolgt haar dag met een positief gevoel.
#Ze maakt alles om haar heen mooi
Want: dan is het onmogelijk om slecht gehumeurd de dag door te gaan. Op haar bureau staan fijne foto’s van haar gezin, ze is de eerste die het raam open zet en de planten water geeft, thuis pronkt altijd een verse bos bloemen op tafel en zelfs haar auto is een feestje om in te rijden (want: hij is schoon en ruikt lekker).
#Ze speelt en knuffelt met haar huisdier
Onderzoek wijst uit dat wie minstens 10 minuten per dag knuffelt met een huisdier, zich gelukkiger voelt. Geen huisdier? Even langs de buren!
#Ze mediteert
De dag beginnen met een kwartiertje mediteren zorgt voor een rustig, fijn gevoel de rest van de dag. Zij kent dit trucje en zet ‘m dan ook elke dag in.
#Ze zet zichzelf op de eerste plek
Want ze weet: wie niet goed voor zichzelf zorgt, kan niet voor anderen zorgen. Daarom maakt ze bewust tijd vrij om lekker naar de sauna te gaan, een uurtje een boek te lezen of alleen uit lunchen te gaan.
#Ze staat zichzelf toe om (af en toe) boos te zijn
En ze reageert dit niet af op anderen, maar gaat in plaats daarvan een rondje rennen, uurtje boksen of ze neemt een lange warme douche. Want ze weet: je mág af en toe lekker boos of gefrustreerd zijn, het gaat vanzelf weer over. Bron: Purewow.com. / libelle


MOOI HE ?! 💙
BEN JIJ SINGLE OP VALENTIJNSDAG? / LIFESTYLE

Alles goed en wel. Valentijnsdag mag dan een commercieel feest zijn maar je wordt er toch wel mee geconfronteerd. Het is een dag waarop je als single liever vermijd!
Valentijnsdag… geliefden verwennen elkaar met rode rozen en cadeaus, en of ze organiseren romantische dineetjes en hun harten lijken over te lopen van liefde. En de singles? Zij die al jaren op zoek zijn naar de ware maar hem niet kunnen vinden? Of zij die net uit een relatie komen en nog met een gebroken hart rondlopen? ....vooral niet tof! en wij weten allemaal dat 14 februari een commerciële dag is...maar toch?kan het auchw doen !
Maar er zijn gelukkig andere dingen die je kunt doen om de ‘schadelijke bijwerkingen’ van Valentijnsdag zoveel mogelijk te beperken. Sommige ‘oplossingen’ zijn een beetje ironisch, andere een beetje ‘bitter’, wie weet misschien heb je er wat aan.
#. Vermijd themafeesten. Er zijn altijd wel ‘gelukkige en verliefde mensen’ die anderen ook gelukkig willen zien en die het in hun hoofd halen om de liefde – met een leuke party – te vieren. Word jij als single ook uitgenodigd, ga er dan niet heen. Houd je verre van verliefde vertoningen! Blijf maar een avondje voor de buis of verdiep je in een goed boek en vergeet dat het 14 februari is.
# Verlies jezelf niet in zelfmedelijden. Zet trieste gedachten opzij. Denk niet aan wat je mist (aangenomen dat je al iets mist…) Maar denk aan de dingen die je juist wel hebt. Je hebt immers je vrijheid, onafhankelijkheid, de mogelijkheid om nieuwe vriendschappen aan te knopen zonder dat iemand er iets van zegt, je vrije tijd helemaal voor je alleen.

#Laat je niet inpakken door de Valentijns’propaganda’. Voel je niet buitengesloten alleen maar omdat je met romantische reclames en leuzen om je oren geslagen wordt, of omdat op televisie de ene na de andere romantische film wordt vertoond. Bedenk dat het allemaal ‘trucjes’ zijn om de verkoop van bepaalde producten te bevorderen. ..wake up!!
#Verwen jezelf op Valentijnsdag. Koop mooie bloemen voor jezelf, neem een warm bad met badschuim en verwen jezelf met een extravagant etentje dat je zelf thuis klaarmaakt. Bedenk hoe gezellig je het wel niet met jezelf hebt en maak er een geslaagd avondje van.

MOOI HE ?!👄

De Jang theepot van Bredemeijer heeft een prachtig Aziatisch design wat opvalt door het mooie noppenpatroon. De theepot heeft een ruime inhoud en is gemaakt van hoogwaardig gietijzer met een geëmailleerde binnenzijde.€ 24,95 / fonq- bredemeijer jang theepot

Ontvang een bijpassende onderzetter gratis -cadeau!

Zet je theepot extra stijlvol op tafel met de bijpassende onderzetter!
Wanneer je nu deze Bredemijer theepot koopt, ontvang je hier de bijbehorende onderzetter t.w.v. € 7,95 bij cadeau. Zo heb je minder snel last van kringen op tafel en kun je de theepot ook op een glazen oppervlak zetten. Hoe werkt het? Wanneer je de theepot in je winkelwagentje plaatst, wordt de onderzetter automatisch aan je bestelling toegevoegd. Let op: voor deze actie geldt OP = OP.

Voeg Artwork by Sara toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

HET IS OKE OM ALLEEN TE ZIJN ! / LIFESTYLE

Alleen zijn is nog steeds een taboe. Het wordt als iets vreemds gezien. Natuurlijk is sociaal contact belangrijk voor de mens - we beschouwen onszelf tenslotte als sociale wezens, maar het is helemaal niet verkeerd om je af en toe terug te trekken. Sterker nog,het heeft zelfs voordelen.

Allereerst is het belangrijk om te kijken naar het verschil tussen het alleen zijn en eenzaam zijn. Alleen zijn gaat over of je daadwerkelijk omringd bent door mensen, terwijl eenzaamheid meer een gevoel is. Verdriet, leegte en angst kunnen samengaan met dit gevoel. Het kan overal gebeuren, ook als je je in gezelschap bevindt. Als je alleen bent, is dit een bewuste keuze. Je neemt ruimte voor jezelf en dat is helemaal oké.

Heel wat mensen hebben regelmatig de tijd nodig om even op adem te komen. Sommigen vinden het zelfs prettiger om zich terug te trekken en bepaalde sociale situaties te vermijden. Alleen zijn kan een zeer positief effect hebben, namelijk dat je jezelf beter leert kennen en zo de mogelijkheid creëert om meer zelf liefde te ontwikkelen. Door wat afstand te nemen, maak je ruimte voor jezelf om bepaalde dingen in een ander licht te zien.

#Maar hou wel rekening met het introvert en extravert
Het verschil tussen eenzaam en alleen : Namelijk: Als je goed alleen kunt zijn, betekent dat niet dat je eenzaam bent, evenals dat je niet alleen hoeft te zijn om je eenzaam te voelen. Het is dus fout om te denken dat eenzaamheid niet onder extraverten voorkomt. Wel is het zo dat introverten al gauw het gevoel hebben dat ze ergens niet bij horen dan extraverten, omdat ze sneller geneigd zijn om zich af te zonderen. Daarbij kan te veel stilte ook tot een eenzaam gevoel leiden en dat is een grote valkuil voor de mensen die graag alleen zijn.

Claim hier jouw cadeau!

CLAIM SNEL JOUW CADEAU!!

Brunchen op 100 meter hoogte!

Dit arrangement voor 2 personen omvat...
#Entree Euromast
#Uitgebreide brunch
#Onbeperkt koffie en thee
#Een glas jus d'orange
De brasserie in de Euromast bevindt zich op 100 meter hoogte. Het uitzicht hier is ongekend: Rotterdam in al zijn glorie! Met dit mooie plaatje op de achtergrond genieten jullie van een uitgebreide brunch. Verschillende soorten brood, croissantjes en chocolade broodjes, diverse soorten beleg, verschillende confituren, een eiergerecht en fruit. Onbeperkt koffie en thee en een lekker glas jus d'orange maken deze heerlijke ochtend helemaal compleet.

De Euromast
Met maar liefst 185 meter is de Euromast de hoogste toren van Nederland. De snelle liften brengen je naar 100 meter hoogte, waar je uitzicht hebt op de Skyline van Rotterdam en bezienswaardigheden zoals De Erasmusbrug en de haven. Maar dan ben je er nog niet, want met de doorzichtige lift kun je vervolgens naar de top op 185 meter! Bij mooi weer kun je vanaf hier zelfs Antwerpen zien in de verte.Kortom: brunchen met dé Skyline op de achtergrond!
Claim hier jouw cadeau!


HOE STEEK IK VEILIG VUURWERK AF? ...WEL EVEN BELANGRIJK OM TE WETEN! / LIFESTYLE

Jaarlijks vallen er nog steeds veel gewonden door vuurwerk. Tijdens de jaarwisseling 2017/2018 zijn er 434 mensen op een Spoedeisende Hulpafdeling van een ziekenhuis behandeld vanwege letsel door vuurwerk. Voorkom gevaarlijke situaties en volg de 4 stappen om veilig vuurwerk af te steken!

#Gebruiksaanwijzing lezen
#Vuurwerkbril dragen
#Aansteeklont gebruiken
#Afstand houden

Hoe steek ik veilig vuurwerk af?
Helaas vallen er elk jaar tijdens Oud en Nieuw onnodig vuurwerkslachtoffers. Vooral hoofd en handen worden vaak getroffen. Ogen en vingers moeten het ontgelden. En dat zijn niet alleen ogen en vingers van de mensen die het vuurwerk afsteken. Ook omstanders, mensen die alleen maar kijken naar het vuurwerk, zijn vaak slachtoffer van een vuurwerkongeluk. De meeste ongelukken worden veroorzaakt doordat mensen het vuurwerk niet op de juiste manier afsteken of niet de juiste hulpmiddelen gebruiken. Met behulp van onderstaande vuurwerktips kun je je goed voorbereiden en ongelukken met vuurwerk voorkomen.

Voorbereiding
Koop je vuurwerk bij een officieel verkooppunt. Vergeet ook de lont, vuurwerkbril en lanceerstandaard niet.
Lees de afsteekinstructie: zo weet je van tevoren hoe je het vuurwerk veilig kunt afsteken en hoef je het niet op oudejaarsavond te doen.
Gebruik de lanceerstandaard om vuurpijlen stabiel neer te zetten.
Bewaar vuurwerk op een droge en koele plaats, buiten het bereik van kinderen.
Draag op Oudejaarsavond geen brandbare kleding en draag geen kleding met capuchon.

Veilig afsteken!
Vuurwerk afsteken mag op 31 december van 18:00 uur tot 1 januari 02:00 uur. Zo doe je dat veilig:
#Draag een vuurwerkbril - ook als je zelf geen vuurwerk afsteekt.
#Steek vuurwerk af met een aansteeklont. Gebruik nooit lucifers of een aansteker!
#Zorg dat siervuurwerk altijd stevig en stabiel staat:
#Gebruik voor vuurpijlen altijd een lanceerstandaard. 
#Steek een pijl altijd vanaf de zijkant aan.
#Zet vuurwerkpotten altijd klem tussen 2 stenen of gebruik een vuurwerkklem.
#Neem voldoende afstand, minstens 8 tot 15 meter.
#Steek geen vuurwerk af vanuit je hand.
#Steek altijd maximaal één stuk vuurwerk tegelijk af.
#Steek weigeraars (vuurwerk dat niet is afgegaan) nooit opnieuw aan.
#Wees matig met alcohol voordat je gaat afsteken, dan blijf je scherp.

Let op de omgeving!
#Let op omstanders (mens en dier).
#Let op de windrichting.

Experimenteren
Maak nooit zelf vuurwerk! Meestal explodeert dit onverwacht en op het verkeerde moment. Laat het maken van vuurwerk aan de experts over. Vuurwerk moet je nooit bundelen of uit elkaar halen: experimenteren met vuurwerk is levensgevaarlijk!
 
Opruimen
Maak vuurwerkafval onschadelijk door het in water te dompelen of gooi er een emmer water over.
Ruim vuurwerkafval, nadat je het onschadelijk hebt gemaakt, meteen op. Je kunt het gewoon bij het huisvuil doen.
Bron: veiligheid.nlHOE DOE JE DAT ..SEXY OUDER WORDEN ? / LIFESTYLE

DAPHNE SELFE IS ONLY 85 YEARS YOUNG AND STILL POSSES

Te veel mensen verouderen op dit moment dubbel zo snel als nodig is. Dat is ook niet gek, namelijk; met de westerse leefstijl jagen we in hoog tempo onze lichamelijke voorraden erdoor. Dat betekent dat het verval eerder inzet dan nodig is. De problemen beginnen al rond ons veertigste met kwaaltjes die eigenlijk pas vanaf je tachtigste horen te ontstaan. En toch streven we er massaal naar om eeuwig jong te blijven.

Wij zouden EENS moeten stoppen met streven naar jong blijven en in plaats daarvan gewoon focussen op het herstellen van ons gezonde (en natuurlijke) proces van veroudering, om zo stijlvol, elegant en sexy ouder te worden?

Voorbeeld? Stop met krampachtig de tijd stil willen zetten met botox en het nastreven van een ‘killer body’, maar weer gewoon de natuur op haar beloop laten en de schoonheid en wijsheid van ouderdom weer de plaats geven die ze verdienen..dat zou toch geweldig zijn!?

Oud worden op jouw eigen tempo?
1#Dat doe je in de eerste plaats door goed voor jezelf te zorgen en zuinig om te gaan met je natuurlijke voorraden en energie. Het betekent jezelf volledig accepteren zoals je nu bent (met de rimpels!), en vanuit acceptatie te kiezen om goed voor jezelf te zorgen en te genieten van de wijsheid die je inmiddels verzamelde.
2#Om in het originele tempo te verouderen, is zorgen voor een gezonde bloedsuikerspiegel. Een bloedsuikerspiegel die niet goed in balans is, kost je lichaam energie en zorgt voor een versneld verbruik van kostbare grondstoffen. Dus eet pure, onbewerkte producten (zoals groente, volkorengranen, noten, zaden, vis) en vermijd snelle suikers zoals bewerkte granen (witte rijst, witte pasta, koekjes), zoetigheid en frisdrank.
3#Verry importante!! om stijlvol te verouderen is? zorg dat je pretlichtjes in je ogen houdt. Niets maakt je namelijk jonger dan plezier in je leven hebben en nog vol in het leven te staan. Dus: doe wat je leuk vindt en gewoon lekker bij jezelf blijven!VICHY DERCOS NUTRIENTS

De eerste haar verzorgingslijn van Vichy geformuleerd met natuurlijke ingrediënten die haar en hoofdhuid tegen dagelijkse invloeden beschermen en het haar laat stralen van gezondheid - zonder siliconen voor een natuurlijk gevoel /YOURSKIN - ACTIESDOE ALTIJD DE AUTODEUR OPEN MET JE RECHTERHAND / LIFESTYLE

Altijd even in de spiegel en over je schouder kijken voordat je de deur opent! Helaas doen nog veel mensen ook zonder na te denken hun autodeur open, want ze zitten met hun gedachten op een heel andere plek. Daarom is dit slimme trucje uitgevonden: doe altijd de deur open met je rechterhand…..want  deze kleine handeling kan een groot verschil maken.


Uitstappen 
Heb je wel in de spiegel gekeken? En over je schouder? Er kan namelijk een fietser aankomen! Juist in ons land is dit erg belangrijk, omdat er zoveel fietsers zijn. Daarom hebben we allemaal geleerd om eerst goed in onze spiegel te kijken en over onze schouder alvorens de autodeur te openen. Er gebeuren helaas veel ongelukken met auto’s en fietsers. Fietsers kunnen met een noodvaart komen en hard op een opengeklapte deur botsen als de bestuurder deze net opent. ..en dat is vooral niet de bedoeling!

Dus wat doen we spiegel, schouder en dan pas de deur openen!! Maar waarom mogen we dan onze autodeur niet met onze linkerhand openen? Dit is eigenlijk een slim trucje om je eraan te herinneren om te kijken. Doe je met je linkerhand de deur open, dan zit je nog met je neus naar de voorkant van de auto gekeerd. Het is dan heel makkelijk om te vergeten te kijken. Doe je de autodeur met je rechterhand open, dan moet je verplicht een beetje omkeren en kijk je automatisch in de spiegel en door de zijruit…logisch toch?


EINDE VAN DE MAAND..HEB JE NOG WEL GELD OVER? / LIFESTYLE


Houd jij ook altijd aan het einde van je salaris een stukje maand over, omdat je weer véél te veel geld hebt uitgegeven aan kleding? 
Het is altijd weer een struggle: je wil wél meegaan met de laatste trends en het liefst alle winkels leegkopen, maar tegelijkertijd ook op je geld letten....pfffff lastige klus voor sommigen. Lees snel de tips, wellicht heb je hier wat aan.

#1.Het zijn musthaves voor iedere garderobe: mooie, kwalitatieve basics. Je kunt er eindeloos mee combineren, plús, ze zijn tijdloos. Én ieder trend-item dat je hebt wordt erdoor versterkt, dus hier mag je best wat in investeren. 
#2.Je bent trendgevoelig? ..maar je hoeft natuurlijk niet iédere trend te volgen..toch? . Vind je dad sneakers stiekem maar lomp..  lekker laten gaan en sla een trend over..
#3.Stop jij je oude, ‘versleten’ kleding in een zak om het vervolgens in een kledingbak te gooien? Neem het eerst eens mee naar een kleermaker en vraag of hij je oude shirts, broeken en jurken een tweede leven kan inblazen. Wedden dat-ie er zonder veel aanpassingen iets heel leuks van weet te maken?


MAAR...HIER HOUDEN WIJ TOCH ZO VAN!
                                       VRIENDSCHAPSVERDRIET? / LIFESTYLEEen partner kan je hart breken op vele manieren. Of het nu gaat om een geheime crush, of jarenlange relatie die ten einde komt door welkeomstandigheden dan ook,tja love en afscheid doet verdriet. 

Maar er zijn ook vriendschappen die een beperkte houdbaarheid kennen. Vriendschap is namelijk en algemeen gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Maar wat als dit vertrouwen geschaad wordt?..... bestaat er zoiets als vriendschapsverdriet?
Feit wil, we bewandelen allemaal een ander pad. Waar je in je tienerjaren de grootse plannen had, blijkt dat de ene gaat voor een stabiele relatie met kinderen of carrière en door o.a. deze verschillende paden ontstaat er een verschillende verwachtingspatroon …kortom de een gaat rechts de ander links.

Met het verlies van een vriendschap kan ook verdriet gepaard gaan. Een vriend is iemand die in tegenstelling tot je familie bewust voor je kiest en daarmee verschillende rollen aanneemt. Zo moedigen we vrienden aan, luisteren we naar het zoveelste verhaal over die ene ex en of drama en zijn we elkaars geweten. .. en het is helemaal niet gek dat we dan verdrietig zijn als we dit verliezen en soms zelfs rouwen.

Dus, wees dankbaar voor de kostbare momenten. Men zegt, waar een deur sluit ontstaat ruimte voor een andere vriendschap, en vergeet niet dat het belangrijk is om de momenten van toen te blijven waarderen.

MOOI HE ?!
€129,- / DESIGUAL - denim jack


juni 08, 2018

.VOOROORDELEN EN MYTHES OVER GESCHEIDEN MANNEN / MANNEN - LIFESTYLE

Foto Pinterest / Marlon Brando
Een scheiding is vrijwel nooit een pretje en er bestaan veel vooroordelen en mythes over hoe het is. Een gescheiden man deelde hoe het werkelijk is voor mannen om uit het huwelijksbootje te stappen en de wereld opnieuw als vrijgezel te ontdekken.
Iedereen haat je!! Als man zijnde, is er een grote kans dat iedereen een hekel aan je heeft als je gaat scheiden. Er wordt vaak gedacht dat jij degene bent die de relatie heeft stopgezet of dat je iets verkeerd hebt gedaan. Of het nu waar is of niet, je kan beter accepteren dat mensen vooroordelen hebben over gescheiden mannen.

Romcoms en horrorfilms
Er zijn twee genres waar je extra van kan genieten als je gescheiden bent. Romcoms zijn leuk omdat je kan genieten van relaties die wél zijn geslaagd. Horrorfilms zijn juist fijn omdat je je frustraties kan loslaten door te zien hoe kwaadaardige zombies of aliens het leven van gelukkige koppels zuur maken.
Je moet je beste beentje voorzetten
Na een scheiding wil je wellicht vooral lui zijn en niet denken aan je gezondheid of uiterlijk, maar juist nu kijkt iedereen naar je en is het nodig om voor jezelf te zorgen. Anders krijgen mensen het gevoel dat je het hebt opgegeven en het is bovendien schadelijk voor je zelfvertrouwen.
Seks valt tegen
Nu je weer vrijgezel bent kun je denken dat je lekker zonder restricties seks kan hebben, maar in de realiteit is het vaak lang niet zo goed als met je partner. Je kan bovendien een gevoel van schuld hebben opgebouwd wanneer je het met iemand anders doet.
Je moeder is je beste vriend
Door de scheiding word je hele leven vaak omgegooid, maar er is wel één persoon die er wellicht nog voor je is: je moeder. Maak er vooral gebruik van, want haar liefde kan op dit moment erg motiverend en helend werken.
Je bent niet opeens jonger
Doordat je niet meer getrouwd bent, is het geen goed idee om je jonger voor te doen dan je bent. Je lichaam is net zo oud als voorheen en je hoeft niets te bewijzen door veelvuldig te feesten.
Het is eigenlijk nooit helemaal mogelijk om je goed voor te bereiden op een scheiding, maar het beeld dat we hebben komt vaak helemaal niet overeen met de werkelijkheid. Bron:Huffington Post

WE LOVE IT!! 💜
Driedelig pak Cavani, pantalon, gilet & colbert, Navy
€ 239,- / Driedelig pak


BEST FRIENDS FOREVER!!!! / LIFESTYLE

Het is vandaag 8 JUNI 2018 international best friends day! Iedereen heeft er minimaal één: een beste vriendin voor het leven. Jij en je bestfriend(s) kennen elkaar door en door en jullie kunnen altijd bij elkaar terecht. En als jullie meer dan 7 jaar vriendinnen zijn, wordt het al helemaal mooier en alleen maar beter!
 

Het is altijd de vraag of jullie écht best friends forever zijn, of op een dag uit elkaar zullen groeien. Volgens psychologen zullen jij en je bff voor altijd vriendinnen zijn als jullie vriendschap langer duurt dan zeven jaar. Ken jij je vriendin al vanaf de wieg, peuterspeelzaal of basisschool? Dan zit het dus sowieso goed en zullen jullie voor altijd in elkaars leven blijven. 

KOOP HIER JE CADEAUTJE VOOR JE BESTFRIEND(S)!!

Biotherm Eau d'Énergie parfumeert, verfrist, verzacht. Een geparfumeerde nevel met de energie van de opwekkende en stimulerende geurnoten van sinaasappelpulp, mandarijn, physalis, citroen, abrikozenpulp, verse jasmijn en cyclaam. 
Vruchtenessences in combinatie met de anti-oxiderende kracht van Vitamine E en vochtherstellende bestanddelen zorgen voor een comfortabele, soepele, fluweelzachte huid die straalt. 
Van € 47,15 / Nu voor € 38,41 bij NiceBeauty Klik hier! 
IN AMERIKA GAAN VROUWEN MASSAAL VOOR DÉZE COSMETISCHE INGREEP / LIFESTYLE

Je kunt tegenwoordig geen tijdschrift openslaan of je komt ze wel tegen: van die grote, zware statement-oorbellen. Hoewel deze trend er heel mooi uitziet, zit er wel één groot nadeel aan. Die zware hangers zorgen namelijk voor gezakte oorlellen, en daar zit natuurlijk niemand op te wachten…
In Amerika rennen vrouwen daarom massaal naar de plastische chirurg voor een zogeheten ‘lunchbreak fix’: een cosmetische ingreep aan de oren, waarbij er fillers in je oorlellen worden gespoten.
Korte behandeling
De ingreep is zo uitgevoerd: het duurt namelijk niet langer dan vijf minuutjes, en na de behandeling kun je gewoon weer verder met je dag. De ingreep moet wel – zoals bij wel meer cosmetische ingrepen – herhaald worden, zo’n twee keer per jaar. De kosten van zo’n ‘quick fix’? Een slordige 300 a 400 euro.
Doorgescheurde gaatjes
Tijdens de ingreep spuiten artsen hyaluronzuur rondom het oorlel om deze een soort ‘lift’ te geven. De behandeling is vooral bedoeld voor mensen die al op jonge leeftijd zijn begonnen met het dragen van oorbellen. Bij hen kan de oorlel wat uitgezakt zijn of de gaatjes doorgescheurd. De lift zorg er voor dat je oorlellen wat dikker worden, waardoor de kans op het doorscheuren van gaatjes kleiner wordt.
Bron: Vogue
CREME PARFUME !!!💜


Teint de Neige heeft niet alleen de kleur van sneeuw, het heeft tevens dezelfde poederige zachtheid. De onmiskenbare geur van geparfumeerd gezichtspoeder is zacht, innemend en verleidelijk en bestaat uit bloemige akkoorden als jasmijn, roos en ylang ylang op een basis van tonkabonen, heliotroop en muskus. Teint de Neige is niet per se een wintergeur, maar kan vanwege zijn lichte karakter elk seizoen gedragen worden. € 96,-babassu.nl/CREME PARFUMEBLOEMEN IN HUIS / LIFESTYLE

Het voorjaar staat voor de deur en dus worden er weer bloemen in huis gehaald. Hoe verzorg je die boeketten eigenlijk het best?
Zijn er bloemen die je niet schuin hoeft af te snijden? :Lodewijk Hoekstra, tuinman bij onder meer Eigen Huis & Tuin: "Bijna alle stelen mogen schuin worden afgesneden, behalve die van de amaryllis, die heeft dat niet nodig. Bij andere bloemen kan het wel, want door het schuin afsnijden van de steel, maak je een verse wond bij je boeket en kan de bloem extra veel water opnemen. Als een bloem al een tijdje niet in water heeft gestaan, kunnen de stelen uitdrogen en nemen ze minder goed water op."
Lydia, bloemist bij Bresser Bloemen: "Bloemen met een houterige steel, zoals seringen en rozen, moet je schuin afsnijden en in warm water zetten. Zo komt de sapstroom beter op gang. De voorjaarsbloemen, zoals hyacinten, tulpen en bolbloemen, hoef je niet schuin af te snijden en zet je in koud water neer, want die hebben dat zetje voor de sapstroom niet nodig."
Wat moet je doen als je bloemen niet uitkomen?: Hoekstra: "Ik haal zelf mijn bloemen altijd bij de lokale bloemist, dan weet ik zeker dat ik echt goede, verse bloemen krijg. Voor bloemen is het super belangrijk om schoon water te hebben en een schone vaas. Komen je bloemen dus niet uit, geef ze dan vers water en maak de vaas extra goed schoon. Ook kun je proberen om ze nogmaals schuin af te snijden, zodat ze weer goed water opnemen."
Lydia: "Zorg ervoor dat je de bloemen niet te rauw koopt, ik let daar zelf ook altijd op bij de inkoop. Er moet al wat kleur in je boeket zitten. Je kan je bloemen 'helpen' door ze schuin af te snijden en in warm water te zetten, maar eigenlijk kan je niet heel veel meer redden als de bloemen te jong gesneden zijn."
Hoe belangrijk is een zakje voeding (chrysal) voor je bloemen?Hoekstra: "Voeding is heel goed, bedenk ook dat het voor een boeket best een opgave is om te moeten leven in een vaas. Hoe beter je voor ze zorgt, hoe beter je bloemen het zullen doen."
Lydia: "Je moet het er gewoon altijd bijgooien, vooral bloeiende bloemen hebben chrysal nodig. Ze zullen het waarderen én je zal worden beloond, want je bloemen groeien en bloeien er prachtig van."
Als je twee bossen bloemen in een vaas doet, moet je daar dan ook twee zakjes voeding bij doen?: Hoekstra: "Dat kan, als je er maar niet te weinig water bij doet. Je moet het goed doseren. Vergelijk het met zes RedBull in één keer opdrinken: dat is ook niet goed voor je."
Lydia: "Twee zakjes zijn in principe niet nodig, eentje is wel voldoende. Het is goed om bij de aankoop van je bos bloemen je te laten adviseren door de bloemist. Er bestaan zakjes voeding die alleen voor een bepaalde soort bloem werken, maar eigenlijk krijg je altijd zakjes mee die voor iedere bos goed zijn."
Helpt het om een gaatje te prikken in de stengel van een bloem, zodat die niet krom gaat groeien?:Hoekstra: "Dat weet ik niet, maar voor mij klinkt dit als een broodjeaapverhaal..."Lydia: "Het werkt vooral bij tulpen en anemoontjes, maar het is niet zaligmakend. Bij bloemen moet je eigenlijk niet te veel fratsen uithalen en ze gewoon op hun natuurlijke manier laten groeien. Ook als ze, door het koude weer van de afgelopen tijd, scheef gaan hangen. Je kan in dat geval bepaalde bloemen, zoals gerbera's, beter niet tijdens winters weer kopen."
Helpt het om muntgeld in de vaas met water te gooien, zodat je bloemen beter groeien? :Hoekstra: "Ha, dat is een van grootmoeders wijsheden, maar of het echt werkt... Ik denk dat het een fabeltje is. Bij rozen bijvoorbeeld helpt het wel om de bladeren af te knippen, zodat er minder bacteriën in het water komen en er meer energie naar de bloem zelf gaat. Hierdoor groeit de roos in ieder geval wel beter."
Is er een maximum aantal bloemen dat je in een vaas mag doen?Hoekstra: "Niet echt, als je de bloemen maar niet in de vaas duwt en propt en het water minimaal tot tien centimeter hoog staat."Lydia: "Je moet inderdaad niet te veel de bloemen bij elkaar proppen, want bijvoorbeeld pioenrozen hebben echt de ruimte nodig om tot bloei te komen. Er is geen maximum aantal bloemen bij elkaar, als je ze maar genoeg water geeft."
Kunnen alle bloemen bij elkaar in een vaas?:Hoekstra: "Volgens mij kan dat gewoon, het combineren van hele verschillende soorten bloemen is juist hip."
Lydia: "Alle bloemen kunnen bij elkaar in een vaas, maar met hyacinten en narcissen moet je oppassen. Als je die, samen met andere bloemen, in een bos wil doen, moet je ze niet schuin afsnijden. Hyacinten en narcissen laten namelijk een soort slijm vrij vanuit hun steel en dat lijkt me niet goed voor de andere bloemen. Als ik bossen bloemen maak, zal ik ook nooit hyacinten en narcissen met andere bloemen mengen. Wat ook nog een tip is: zet anjers niet in de buurt van fruit, want daar kunnen die bloemen niet tegen.".

MOOI HE DE VAZEN VAN LOBERON? 💜Kijk snel bij Loberon/VAZEN
GEWELDIGE OUDERE MANNEN DIE WE OOIT HEBBEN GEZIEN :) / MANNEN - LIFESTYLE

leeftijd is geen obstakel als je geboren bent met natuurlijk instinct voor stijl. In sommige gevallen lijkt het zelfs zo dat hoe ouder mensen worden, hoe charmanter ze worden. Aantal foto's die bewijzen dat zelfs als een man oud genoeg is om pensioen te innen, hij er nog steeds fantastisch uit kan zien.! Wooooow!
ZEKER WETEN EEN AANRADER!💜

Biotherm Aquapower Men Gift Set is een ongelooflijk heerlijke geschenkdoos voor de man die nooit compromissen wil sluiten op zijn huid of scheren. Bij het kopen van dit pakket betaal je alleen voor de gel voor het gezicht, en dan zijn een gratis scheerschuim en wasgel inbegrepen, die met zijn maten perfect is voor de reis. Daarnaast is er ook een toilettas, waarin alle producten onderweg kunnen worden opgeslagen.
€ 28,27 /NiceBeauty / Voor mannen

Set bevat: 
- 1 stuks Biotherm Homme Aquapower Normaal / Combinatie Huid 75 ml 
- 1 stuks Biotherm Homme Foam Shaver 50 ml 
- 1 stuks Biotherm Homme Reinigingsgel 40 ml 
- 1 stuks washbag 

Populaire posts