EVEN VOORSTELLEN!

EVEN VOORSTELLEN: GOSIA STANKIEWICZ - MODE ONTWERPER 


Meet Gosia Stankiewicz
Sinds haar 16e maakt zij haar eigen kledinglijn. Haar leven is heel vroeg gebaseerd op mode. Gosia Stankiewicz kwam 26 jaar geleden van Polen naar Nederland.

Gosia Stankiewicz heeft een uitgebreide ervaring opgedaan in de industrie van fashion, van bruidsmode tot mainstream, van retail en winkelmanager tot op maat gemaakte ontwerpen. Haar passie zet zij dan ook voort in haar eigen 'Atelier Godiva'.

Atelier Godiva
"Atelier Godiva levert op maat gemaakte, premium en hoogwaardige mode". Het idee 'Godiva' leidde tot het idee dat sterke, moderne vrouwen per definitie diva's zijn. Want wat is een diva als zij niet zelfverzekerd, gepassioneerd en stijlvol is?

Gosia Stankiewicz combineert inspiratie, vakmanschap (en hard werken) om deze unieke stukken te brengen.Al haar ontwerpen zijn handgemaakt en ze zijn nooit 100% identiek...heel uniek!


De Feestdagen komen eraan, nu de tijd om aan mooie outfit te denken, en hoe leuk is dat, dat je je eigen outfit mag ontwerpen. Bij Atelier Godiva is dat mogelijk!!

+31 61 08 01 823
E-mail ons: info@ateliergodiva.com
(of gebruik ons ​​een bericht sturen)
Munterij 13
4762 AH, Zevenbergen
Nederland




EVEN VOORSTELLEN: EVA VAN DER WEIDE - MEDIUM / 



Eva van der Weide (Medium Eva) geeft advies in chakra- en edelstenen-therapie, leest aura’s en foto’s, werkt met tarotkaarten, is voorspeller en een dierentolk. Met haar vele veelzijdige eigenschappen op jonge leeftijd en haar vriendelijke maar correcte manier van consulten geven is ze een bekende naam geworden in de spirituele wereld.

Op achttienjarige leeftijd is ze begonnen met een Facebook pagina waar ze als medium en paragnost gratis advies gaf op spiritueel gebied in geïnteresseerden. Dat liep zo hard, dat ze dagelijks veel klanten had. Andere mediums en paragnosten vonden dat niet leuk, dus begon ze net als hun geld te vragen voor haar werk. Ook dit liep hard. In één maand bereikte boven de duizend geïnteresseerden. Ze begon haar eigen website,www.mediumeva.nl


Eva begon met prijsvragen, het verkopen van spirituele producten en met verschillende coachings en consulten. Ze verzon verschillende opdrachten voor haar klanten en volgers, die kans konden maken op spirituele pakketten. Toen kwamen de bekende coachings: Spirituele coaching waar je bekende spirituele tips van Eva kan leren. HSP & HSS coaching, waar je als hooggevoelig persoon controle kan krijgen over je prikkels. Personal coaching, een coaching die helemaal op jou is ingesteld. Stress/Burn-out coaching, voor een ontspannende coaching die je weer zin geeft in het leven. En Life coaching, voor inzicht, vernieuwing en zin in het leven. Nadat de coachings gelanceerd waren, begon ze met het verkopen van edelstenen op Facebook. En nu? Nu is ze op negentienjarige leeftijd een zelfstandige zakenvrouw, verkoopster, medium, paragnost, coach, mineraloog, content manager en spiritueel specialist. En dit is pas het begin van haar lange levensweg die nog komen gaat.

10 REDENEN OM EEN ROZEKWARTS IN HUIS AAN TE SCHAFFEN VOLGENS EVA!.

1. LIEFDE /Rozekwarts is dé steen voor het optimaliseren van je liefdesleven. Ben je single? Rozekwarts helpt je (ware) liefde te vinden. Heb je een partner? Dan zal rozekwarts helpen die band tussen jullie te optimaliseren. Ook voor een gebroken hart, intimiteitsproblemen of ruzies is rozekwarts geschikt. Verder is rozekwarts geschikt voor het stimuleren, zoeken en optimaliseren van vriendschappen.

2. ZELFACCEPTATIE /Zelfacceptatie is iets waar veel mensen moeite mee hebben. Rozekwarts leert je te accepteren hoe je bent, van jezelf te houden, en niet meer te piekeren over (in jou ogen) gebreken. Hierdoor voel je je zekerder, durf je sneller uitdagingen aan te gaan, en voorkom of lost rozekwarts eventuele faalangst op.

3. DEPRESSIE / BURN-OUT /Rozekwarts is de fijnste steen als je in een burn-out of depressie zit omdat de steen geweldig inwerkt op het hart. Onder andere door de eigenschappen van stuk 3, maar ook omdat het vrolijkheid, doorzettingsvermogen en het volgen van de juiste weg bevorderd. Met rozekwarts zal je de wereld door een roze bril gaan zien. De steen kan ook zeer nuttig zijn bij therapieën en trauma's (verwerken), omdat het je opener maakt om te praten over je gevoelens.

4. CREATIVITEIT /Rozekwarts stimuleert creatief handelen en denken, en is daardoor een hele fijne steen die graag creatief bezig zijn. Dit maakt de steen ook heel geschikt om neer te leggen of vast te houden in een werkruimte. Rozekwarts wordt voornamelijk gebruikt door kunstenaars, maar is eigenlijk geschikt voor iedereen die op zoek is naar goede inspiratie.

5. HART, LONGEN, EN BLOEDSOMLOOP /Rozekwarts verbeterd de doorbloeding en de werking van het hart. De steen gaat hartkwalen, longkwalen en een slechte doorbloeding tegen waardoor je meer zuurstof binnenkrijgt, minder last hebt van koude ledematen, meer energie hebt, en geen klachten hebt van een slechte doorbloeding.

6. HUIDKLACHTEN /Rozekwarts heeft door zijn hoge gehalte siliciumdioxide een verjongend effect op de huid. Door regelmatig met rozekwarts over de huid te gaan, wordt deze strak. Puistjes, wratjes en mee-eters verdwijnen door regelmatig rozekwartswater te drinken. De steen verminderd ook eczeem.

7. SLAAPPROBLEMEN /Moeite met inslapen? Doorslapen? Of slaap je over het algemeen te weinig? Leg een brok(je) rozekwarts naast je bed, op bijvoorbeeld je nachtkastje, en je zal verschil merken. Ook verminderd de steen overmatig piekeren, dus als je weinig slaapt omdat je veel nadenkt in bed zal je hier ook veel verschil bij merken.

8. BUIKKLACHTEN /Rozekwarts helpt bij ontlastingproblemen, buikkrampen en menstruatiepijn en is daarom een fijne steen om vast te houden of op je buik te leggen tijdens het hebben van buikklachten. De steen helpt bij maag-en darmklachten, maar ook de baarmoeder en eierstokken.

9. CHAKRA'S /Als al je zeven chakra's goed regelen, ervaar je veel voordelen. Lichamelijke en geestelijke klachten worden verminderd of opgelost, spiritualiteit wordt bevorderd, je wordt een betere versie van jezelf en negatieve patronen of eigenschappen worden verwijderd. Rozekwarts zorgt ervoor dat AL je chakra's goed werken door hem op het hart te leggen!

10. VOOR IEDEREEN /Veel edelstenen zijn niet voor baby's, kinderen, of huisdieren weggelegd. Sommige stenen (bijvoorbeeld Obsidiaan) moeten zelfs vermeden worden als iemand zich suïcidaal voelt! Met rozekwarts hoef je je daar geen zorgen over te maken. De steen is voor iedereen geschikt. Heb pf ken je baby´s, kinderen of huisdieren die een steuntje in de rug kunnen gebruiken, dan is rozekwarts door zijn zachte energie de beste aanrader.

Interesse in een rozekwarts? Ze zijn nu in de aanbieding bij Eva!
Een kleine brok voor €4 en een grote voor €6 inc. verzending! 
Stuur een mail naar Eva op facebook:
Eva van der Weide of ga naar haar website www.mediumeva.nl 



EVEN VOORSTELLEN: ÖZLEM ADSIZ - HERSTELCOACH / 


Profiel
#Özlem Adsiz
#Hogeschool Rotterdam
#38 jaar oud
#Herstelcoach | Re-integratiedeskundige | Projectmanager en Trainer bij Inter-Focus Intercultureel Expertisecentrum
#www.inter-focus.nl


Herstelcoach Ozlem Adsiz

                                              

"Don’t look for happiness, you can create it!”
Als herstelcoach geef ik op een methodische wijze begeleiding en help ik de betrokkenen om sneller te herstellen van een gebeurtenis die een diepe indruk op ze heeft gemaakt. Dat kan bijvoorbeeld zijn een verkeersongeval, of een ongeluk op het werk, maar ook het overlijden/ verlies van een dierbare, of een relatiebreuk met iemand waar hij/zij veel om heeft gegeven of zelf een zware ziekte (periode) achter de rug heeft. Samen met de eigen inzichten van de betrokkene stel ik een herstelplan op, zodat hij/zij (weer) verder kan. 

Herstelcoaching gaat er namelijk van uit dat jij zelf het beste weet wat je nodig hebt om te herstellen. Niet een ander, maar jijzelf weet uiteindelijk waar je het meeste bij gebaat bent!

Als je iets met passie doet, doe je het met plezier. Tijdens mijn werk staat “de mens” centraal. De mens is mijn grootste passie. Naast het geven van diverse trainingen help ik graag mensen om in balans en (weer) hun eigen kracht te komen staan. Ik ga uit van de mogelijkheden van mensen en niet van hun beperkingen of belemmeringen. Bewustwording en acceptatie zijn de sleutels tot een oplossing. Een belangrijke voorwaarde om geluk te kunnen ervaren is “jezelf kennen”. Ben je je bewust van de normen en waarden die jij belangrijk vindt, de behoeftes die je hebt, de dingen waar je blij van wordt of die je kwaad maken. Weet je waar je goed in bent en ben je je ook bewust van je minder sterke kanten? Het lijkt simpel, maar de confrontatie met jezelf aangaan kan best lastig zijn. Coachend laat ik de mens balans creëren in zijn/ haar leven en dichter bij zichzelf komen. Hiervoor heb ik een formule bedacht: de 7 W’s. Wie ben ik? Wat doe ik? Wat voel ik? Wat beleef ik? Wat maakt mij gelukkig? Wat wil ik? Wat kan ik?....Samen komen we verder!

TIPS!!!!!!!
Hoe bereid ik me voor op een presentatie die ik moet geven?? 
Zweet, trillende handen en de zenuwen die door je buik gieren. Je kent het wel: een presentatie. Ugh! Bang dat je een black-out krijgt? Of dat je over je woorden struikelt? Ik heb een aantal tips voor je op een rijtje gezet, waardoor je niet meer bang zult zijn. Volg deze tips en straal  tijdens je presentatie als een echte pro!

1 Voorbereiding is everything
Weet wat je wil zeggen en sta er met de volle 100% achter. Zoek alle informatie bij elkaar, schrijf het uit en oefen for life! Oefen je presentatie voor de spiegel of neem jezelf op, zodat je jezelf kunt zien.

2 Begin op tijd
Ik kan je alvast vertellen, dat een dag van tevoren aan je presentatie beginnen geen goed plan is. Begin daarom op tijd met informatie zoeken, samenvatten en de presentatie in elkaar zetten. Meestal is een week van tevoren perfect. Nu je de tekst goed hebt kunnen voorbereiden, kun je je meer focussen op je lichaamshouding.

3 Adem in en uit
Voel je dat je gespannen bent? Of voel je trillingen in je stem? Let dan goed op je ademhaling. Adem rustig in en weer uit (of course). Op deze manier begin je veel rustiger je presentatie.

4 Bedenk dat je niet meer dan je best kunt doen
Mocht er iets misgaan, geen probleem! Meer dan je best kun je niet doen en dat is echt waar. Leg de lat dus niet te hoog voor jezelf en onthoud: de perfecte presentatie bestaat niet.

Good Luck!!
Rijswijkseweg 582
2516 HV Den Haag
Tel: 088 808 78 93
info@inter-focus.nl

Populaire posts